• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

A Pénzügyőr ellen javíthatunk
Szeptember 27, 2019

Múlt héten az Eszterházy SC ellen nem sikerült megszerezni első hazai győzelmünket, de szombaton a Pénzügyőr ellen javíthatnak a lányok.

Két fordulón vagyunk túl a bajnokságban és eddig a papírformát hoztuk. Az újonc Dunakeszi ellen magabiztosan nyertünk idegenben, majd az első hazai meccsünkön az élvonalból érkezett és a visszajutásra is esélyes Eszterházy SC ellen sokáig szoros meccset játszva kikaptunk. 

"A sérültek és betegek mindegyike munkába állt, pénteken már teljes kerettel edzettünk."-kezdte a legfontosabbal Zsadányi Sándor. Vezetőedzőnknek az elmúlt hetekben sokat kellett "sakkoznia", hogy kik azok, akikre számíthat a bajnokin, de ez most úgy tűnik a múlté. Pénteken az utolsó hiányzó, Zsikó Zsanett is csatlakozott a társakhoz, betegsége után biztosan ott lesz a keretben.

"Egy fiatal futós csapattal találkozunk, biztosan nem lesz egyszerű feladatunk."-árulta el az ellenfélről vezetőedzőnk.-"Két meccset játszottak ők is, ezekről megnéztük a videókat, felkészültünk belőlük.  Az eddig lejátszott találkozóink alapján nem vagyunk esélytelenek, de ezt csak kevés hibával érhetjük el."-tette hozzá.

A Pénzügyőr az első fordulóban döntetlent játszott a Kispest ellen, majd a múlt héten nyert a Göd ellen idegenben, két meccs után negyedik helyen állnak a tabellán.

A mérkőzésünk szombaton 18 órától kezdődik az Etelka sori Sportcsarnokban.

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020