• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

NB II.

teszt

Szeged

Bajnokesélyest vertünk a hétvégén
Március 18, 2019

Úgy tűnik ha a tabella első harmadában állókkal játszunk, akkor megtáltosodnak a lányok.

Nem indult jól a mérkőzés, nem ízlett a lányoknak a SZISE határozott védekezése, ráadásul ellenfelünk rendre pontosan fejezte be a támadásokat, így gyorsan 3-4 gólos előnyt építettek. Ezután viszont változott a játék képe. A  gyors lerohanásokkal nem tudtak mit kezdeni a fővárosiak, és ugyan a védekezésünk most sem működött tökéletesen, de az előző fordulókkal ellentétben, most támadásban biztosabb játékot hoztak a lányok. A felzárkózás sem marad el, 10-6 után 11-10-re jöttünk fel, sőt a félidő hajrájában már mi vezettünk 3 góllal, amit a játékrész utolsó perceiben ledolgozott a SZISE, így 19-19-nél mehettek pihenni a csapatok.

A második játékrész elején is robbantottak a hazaiak, elmentek 25-20-ra, de ezen a meccsen sokkal nagyobb tartás volt lányokban, mint egy hete a Hajdúnánás ellen. A múlt héten hiányolt küzdelem is "megérkezett" csapatunkban, így 28-28-nál egyenlítettek és a hajrában már rendre nálunk volt az előny 1 góllal. A végén a legjobb időben az egy gólos előny kettőre nőt, így a a tabellát vezető ellenfelünk csak annyira maradt ideje, hogy minimalizálja hátrányát. 

A hétvégén pihenhetnek a lányok, majd jövő szombaton hazai pályán azt a Gödöt fogadják, akik éppen csapatunk segítségével kerültek a csoportban az első helyre, megelőzve a SZISE-t. Célunk nem lehet más a szombati meccs után, mint legyőzni az éllovast.

Szent István-OTP – PC Trade Szeged 35-36 (19-19) 
Női kézilabda NBI/B, Keleti-csoport, 16. forduló, Soroksár 100 néző
Vezette: Kiss, Mizsák

PC Trade Szeged: Cseh- Szabó 3, Spéth 8, Zsikó 6, Bató 5/2, Szécsi 4, Miklós 7 csere: Gindeli 1 , Vér, Csoknyai, Maláti 2, Gyovai edző:Vojkovics Gyula

Vojkovics Gyula: Futóverseny volt az egész mérkőzés, a sok gól is mutatja, hogy a védekezés mindkét oldalon gyengébb volt. Kevesebbet hibáztunk ellenfelünknél. Legutóbb, a Hajdúnánás ellen azt mondtam, hogy sokkal keményebben kell küzdenünk egy meccsen, megmutattuk, most hogy tudunk is küzdeni.

Kiállítás: 12 ill. 10 perc
Hétméteres: 5/5 ill. 2/2