• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

NB II.

teszt

Szeged

COOL - Ez nem a SZISE hétvégéje volt!
Március 17, 2019

Három SZISE elleni mérkőzésből három győzelem!

Hihetetlen hétvégét produkált utánpótlásunk Budapesten a Szent István SE vendégeként: a felnőttek mintáját követve Baunok Bernadett serdülő és Zsadányi Sándor ifjúsági csapata is megverte a SZISE up csapatait. Valószínűleg ezt a hétvégét - ha nem is ugyanazzal a szájízzel de- mindkét fél emlegetni fogja.


 Ifjúsági I.osztály Kelet
SZENT ISTVÁN SE - PC TRADE SZEGED KKSE 27-29 (10-12)

Gyovai Sára, Csanádi Noémi Napsugár- Tóth Sarolta 2, Kovács Szolanzs 7/5, Farkasinszki Dominika 1, Molnár Kata, Szöllősi Zsófia 1, Baranyi Lili, Zsemberi Zóra 4, Lukács Boglárka 3, Kertész Kitti, Csáki Fanni 1, Lantos Szabina 3, Pördi Rózsa 1, Csécsei Nóra 6
Edző: Zsadányi Sándor- " A kitűzött céljainkat teljesítettük. Azt kértem a lányoktól, hogy az MTK, Csepel, SZISE mérkőzésekből legalább kettőt nyerjünk meg, ehhez képest mind a hármat sikerült behúznunk. Nagyon büszke vagyok rájuk. 1 hónap alatt 5 helyet javítottunk a tabellán elfoglalt pozíciónkon. Külön öröm, hogy tökéletes hétvégét zártunk, hisz a serdülő, ifi és a felnőtt csapatunk is győzelemmel zárt a SZISÉnél. Gratulálok az összes csaptnak!"

Serdülő I.osztály Kelet
Szent István SE- PC Trade SzegedKKSE  18 - 23 (5- 15)

PC Trade Szeged: Fehér Ivonn, Jován Édua, Budai Boglárka (kapusok), Vörös Vivien 7/3, Gordos Ágnes 5/2, Kárász Szimonett , Bondár Zsanett, Rácz Petra 3,Tóth Adrienn 3, Prezenczki Nelli , Farkas Adrienn 1, Gál Eszter 2,Kádár Hedvig , Zsemberi Zóra 1/1, Csáki Fanni 1, Koós Kata
Edző: Baunok Bernadett- "Az első félidőben szinte hibátlanul játszottunk. Védekezésünk és kapus teljesítményünk is extra volt, a támadásokat is ügyesen megoldottuk. A második félidőben már szétszórtabbak  voltunk, technikai hibákat vétettünk és több ziccer is kimaradt. Kicsit elfogyott a figyelem és koncentráció de úgy gondolom, hogy ilyen fiatal Lányoknál ez előfordul a nagyon jó első félidő után. Nagyon örülünk a győzelemnek és nagyon gratulálok."
Egy döntetlennel és egy győzelemmel,  a négyből végül három pontot sikerült megszereznünk Gyomaendrődön. Zsadányi Sándor lányai egy izgalmas mérkőzésen játszottak döntetlent, míg Baunok Bernadett serdülői, a fizikálisan fölényben lévő ellenfelüket győzték le hatalmas szívvel. Gratulálunk mindenkinek!


Női felnőtt NBII. Dél-Kelet
Gyomaendrődi NKSE - PC TRADE SZEGED KKSE U22 27-27 (16-15)

PC Trade Szeged: Gyovai Sára, Körmendi Kata, Csanádi Noémi Napsugár- Tóth Sarolta 3, Kovács Szolanzs 4/1, Farkasinszki Dominika 1, Molnár Kata 1/1, Szöllősi Zsófia, Baranyi Lili 1, Zsemberi Zóra 5, Bali Réka 4, Kertész Kitti 3/3, Csáki Fanni 2, Lantos Szabina, Pördi Rózsa, Bognár Ivett 3
Edző: Zsadányi Sándor- " A beálló körüli védekezésünk teljes csődöt mondott, 60 percen keresztül nem sikerült megoldani ezt a problémát és ez döntőnek bizonyult. Örülünk az 1 pontnak is, csak kicsit bosszantó, hogy ez a harmadik NBII-es mérkőzésünk zsinórban, amikor mi vezetünk a végjátékban és döntetlennel zárul a mérkőzés. Rengeteg tapasztalatot szerzünk ezeken az összecsapásokon, úgyhogy úgy gondolom jó úton járunk."


 Ifjúsági III.osztály Dél-Kelet
Gyomaendrőd- PC Trade SzegedKKSE 26-30 (15-12)


PC Trade Szeged:  Budai Jován Édua, Fehér Ivonn (kapusok), Vörös Vivien 1, Gordos Ágnes 8/1, Kárász Szimonett 2, Bondár Zsanett 1, Rácz Petra 2 , Kádár Hedvig 1, Prezenczki Nelli 2, Farkas Adrienn 9, Tóth Adrienn 4, Gál Eszter , Koós Kata
Edző: Baunok Bernadett- "  Nehezen ment a játék a jóval idősebb, fizikálisan erősebb ellenfelünkkel szemben. Az első félidőben kissé indiszponáltan játszottunk ez kicsit feldühített és úgy gondolom félidőben, egy fejmosás után,  sikerült összeszedni Lánykáinkat. A második félidőben nagyon feljavult a védekezésünk, támadásban is bátrabb volt csapatunk és így a mérkőzést is sikerült megnyernünk."