• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Egy győzelemmel elindulhatunk felfelé
Október 19, 2018

A táblázat ötödik helyén álló Szent István SE ellen próbálja meg feledtetni az elmúlt két forduló botlását felnőtt csapatunk. 


"Csapatként jól működünk, a játékunk alapjai is rendben vannak. A gond azzal van, hogy meccsen belül nem tudunk megújulni."- szummázta vezetőedzőnk, Vojkovics Gyula az elmúlt hetek tanulságait. Az utóbbi megállapításnak oka lehet az is, hogy hetek óta "rövid kispaddal" dolgozhat a szakmai stáb és ez ezen a szombati meccsen sem lesz másképp. Kapusunk Cseh Roberta mellett Maláti Dóra, Balázs Anna és Zsikó Zsanett sem egészséges. "Erős, nagyon jó kerettel rendelkező csapat érkezik hozzánk. Nagyon kemény meccs lesz, de nyerni szeretnénk. Ha a meccsen végig tudjuk tartani a játékunkat, erre meg is van az esélyünk, ha pedig legyőzzük a SZISE-t, az lökést adhat a folytatásra."- mondta trénerünk.


"Valóban kevesen vagyunk és ez rányomja a bélyegét a játékunkra. Nem tudunk meccsen belül rendszeresen frissíteni."- támasztotta alá Vojkovics Gyula értékelését, Gindeli Panna. Beállónk hangsúlyozta, hogy ezzel semmiképpen nem szeretnének takarózni, mert nem lehet egy-egy játékos hiányára fogni a vereségeket. "A legfontosabb, hogy jobban és összeszedettebben kell gondolkodnunk a pályán és el kell hinnünk, hogy jól tudunk kézilabdázni. Több volt csapattársam játszik a SZISE-ben, jól ismerem őket. Úgy gondolom, hogy kemény, hajtós és sok gólos meccset játszunk velük.- tette hozzá játékosunk.


A Szent István SE három győzelem mellett egy vereséggel áll a tabella 5. helyén. Az eddigi egyetlen vereségüket még az első fordulóban, a jelenlegi éllovas Kispest ellen szenvedték el, még rögtön az első fordulóban. Azóta magabiztosan verték az Orosházát, majd a tavaly még élvonalbeli Kecskemét és Vasas ellen nyertek 1-1 góllal. Ez is jól mutatja, nehéz ellenfél érkezik szombaton Szegedre.


"Hajtós és küzdős meccset várok és természetesen nyerni szeretnénk Szegeden."-jelentette ki határozottan Scheffer Zsanett, aki tavaly még csapatunkban játszott. A SZISE átlövője hozzátette, hogy a csapatunk átalakult tavaly óta és még most formálódik, de egyre jobbak lesznek, így keményen oda kell tenniük magukat, ha nyerni szeretnének. "Jó emlékekkel jövök vissza Szegedre, örülök, hogy találkozhatok volt játékostársaimmal, akikkel tavaly ezüstérmet nyertünk a bajnokságban."- árulta el Zsani.


A SZISE játszott már egy meccset a héten, a Magyar Kupában az NB I élcsapatai közé tartozó Kisvárda ellen kaptak ki 38-26-ra.


A Szent István SE elleni mérkőzésünk szombaton 17 órakor kezdődik az Etelka sori csarnokban.

Friss híreink

UP hírek- 8/8

Április 14, 2019

Utánpótlás ...

Április 08, 2019