• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Elfogytunk a felzárkózásban
Október 14, 2018

Elsősorban az első félidőben mutatott gyengébb teljesítmény miatt vereséggel jöttünk haza Hajdúnánásról. 

A Vasas elleni meccshez hasonlóan megint nem azt a játékot játszották a lányok, amit gyakoroltak és megbeszéltek. Az sem jött jól, hogy a játékvezetők a meccs elején előbb Bató Lili, majd Szécsi Rebi ellen ítéltek túl szigorúan kiállítást. Nem volt meg az összhang, hiányzott a szélsőjáték, az átlövések és a beálló gólok. A játékrész végére komoly hátrányban voltak, 19-12-re vezetett a Hajdúnánás.

A szünetben Vojkovics Gyula vezetőedző rendezte a sorokat és a második félidőben már az igazi arcát mutatta a csapat. Becsülettel kapaszkodtak a lányok, de a meccs végére elfáradtak. Támadásban és védekezésben rendezett játékot mutattak, de a kispad ismét rövid volt, nem volt lehetőség a folyamatos frissítésre.

A meccs végén a Hajdúnánás az első félidőben megszerzett tetemes előnyéből 3 gólt meg tudott őrizni, így csapatunk szezonbeli harmadik vereségét szenvedte el.

Gindeli Panna: Szomorú vagyok a vereség miatt. Sajnos az első félidőben rosszul támadtunk és nem védekeztünk kellően keményen. A második félidőben teljesen felőrölt bennünket, hogy felzárkózzunk, így teljesen elfogytunk és kikaptunk.

Hajdúnánás SK - PC Trade Szeged KKSE 32-29 (19-12)

PC Trade Szeged: Horváth Dorina- Takács Kitti 1, Speth Evelin 8, Bató Lili 10, Gindeli Panna, Szécsi Rebeka 4, Miklós Kitti 2, Csoknyai Nóra 2, Szabó Fanni 1, Vér Viktória 1, Stachó Vivien, Forrás Vivien, Csanádi Noémi Napsugár
Edző: Vojkovics Gyula

Friss híreink

UP hírek- 8/8

Április 14, 2019

Utánpótlás ...

Április 08, 2019