• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Élvonalbeli csapat ellen nyertünk felkészülési mérkőzésen
Augusztus 24, 2019

Csütörtökön győzelemmel emlékeztünk meg egykori gyúrónkról,  Pikiről, majd pénteken szoros meccset játszottunk az egyik bajnoki  riválisunkkal.

A Szent István Egyetem elleni  mérkőzés előtt megemlékeztünk egykori legendás gyúrónkról Pióker  Sándorról, Pikiről- a meccs napján volt két éve, hogy örökre eltávozott  közülünk.

PC Trade Szeged-SZISE 34-31

Felkészülési  meccs ide, tétnélküliség oda, pikáns meccs várt a csapatokra az  Újszegedi Sportcsarnokban. A vendégek kispadján csapatunk tavalyi  vezetőedzője, Vojkovics Gyula ült, a másik oldalon pedig egykori  segítője és jó barátja, új trénerünk, Zsadányi Sándor foglalt helyet.

A  mérkőzés első 10-12 perce kiegyenlített küzdelmet hozott, komolyabb  előnyt egyik oldalon sem tudtak kialakítani. A tavaly még velünk egy  csoportban szereplő, de bajnokként osztályt váltó egyetemisták viszont  egy ritmusváltással 2-3, sőt később 4 góllal elléptek. Nagyobb  távolságba azonban nem kerültek. A mérkőzés utolsó szakaszér, a 45  percben teljes sort cseréltünk, jöhettek az ifjúsági játékosaink. Az  előre tervezett húzás talán jobban sült el, mint azt a szakmai stáb  várta, ugyanis a meccset végigjátszó fővárosiak ellen a sokkal frissebb  fiatalok előbb egyenlítettek, majd a hajrában a győzelmet is  megszerezték. Ifijeink érett játéka egyértelmű visszajelzése volt annak,  hogy remekül működik a fiatalok és felnőttek közös munkája.

Hajdúnánás-PC Trade Szeged 33-29

Kevesebb  mint 24 órája volt pihenni a lányoknak az újabb edzőmeccs előtt, amit  Szeghalmon a bajnokságban is velünk egy csoportban szereplő Hajdúnánás  ellen játszottunk. A fáradtság ellenére mi kezdtük jobban a találkozót,  5-1-re vezettünk, de ellenfelünk fokozatosan eltüntette a különbséget. A  fáradtság elsősorban a koncentrációban rajzolódott ki, védekezésben  több figyelmetlenség is becsúszott, támadásban pedig pontatlanabbak  voltak a lányok. Ahogy az előző napon, úgy most is a fiatalok kapták meg  az utolsó negyedét az összecsapásnak. Bár most nem tudtak meccset  nyerni, megint bizonyították, hogy teljes értékű játékosokként  számíthatunk mindegyikükre a szeptemberben kezdődő szezonban.

Mestermérleg

Zsadányi Sándor: Két olyan meccset játszhattunk, ami remekül illet a felkészülésünkbe.  Az első találkozón egy élvonalbeli csapat ellen sikerült nyernünk és  hiába volt tét nélküli a meccs, az önbizalmunknak mindenképpen jót tett a  siker. A második találkozón egy közvetlen ellenfelünkkel játszottunk,  bár fáradtabbak voltunk a Hajdúnánásnál, nem játszottunk alárendelt  szerepet. Fiataljaink remekül vették át mindkét nap a meccset az első  csapattól, nagyon örülök a teljesítményüknek. Le tudtuk mérni, hogy hol  tartunk, mi az amin finomítani, javítani kell. Jövő héten, az orosházi  tornára már ezeket a változtatásokat is a pályára visszük.”

Friss híreink

BÚÉK 2020! Soha ...

Január 14, 2020

Karácsonyhoz ...

December 15, 2019

Utánpótlás ...

December 11, 2019