• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Ezt nagyon elszúrtuk...
Szeptember 30, 2019

Az első hazai győzelem reményében léptünk pályára a Pénzügyőr ellen, de a szezon legrosszabb játékával kikaptunk.

A 7. percig és 2-2-ig volt szoros a mérkőzés, 4 perces gólcsenddel „ajándékoztuk meg” a Pénzügyőrt. Ez a 4-0-ás széria megadta az alaphangját a meccsnek, és bár a fővárosiak sem játszottak hibátlanul, de a rendkívül gyenge napot kifogó csapatunknál biztosabbak voltak így is. Bár a félidő végére sikerült felzárkóznunk két gólra, de az már akkor látszott, hogy a mutatott játék kevés lesz a győzelemhez.

A szünetben alapos fejmosást kaptak lányok, de most ez sem segített. A Pénzügyőr komolyabb megerőltetés nélkül növelte előnyét a fegyelmezetlenül és szétesően játszó csapatunk pedig nem tudott váltani. Támadásban a számtalan hiba, pontatlanság és kihagyott ziccer megakadályozta, hogy felzárkózzunk, a védekezésünk pedig átjáróház volt. Ellenfelünk a 33 góljából csupán 3-4 született átlövésből, a többit ziccerből, indításból vagy hétméteresből szerezték.

A következő fordulóban a Ferencváros U19-es csapata ellen javíthatunk idegenben. A mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik a Népligetben.

Zsadányi Sándor: Értetlenül állok a meccsen történtek előtt. Semmit nem kaptam vissza abból, amit megbeszéltünk. Tudtuk, hogy csak úgy van esélyünk a győzelemre, ha maximumot nyújtunk, de amit ma a pályán csináltunk, a minimumot sem érte el.

NB I/B, kelet, 3. forduló
PC Trade Szeged – Pénzügyőr SE 24-33 (11-13)
Szeged, Etelka sori Sportcsarnok, 100 néző.
V.: Héjjas, Kránitz

PC Trade Szeged: Dobó- Vér 2, Spéth 5/1, Bató 3,  Szécsi 4/3, Miklós 5, Mikó 2 csere: Gyovai (kapus),  Csoknyai 2, Zsikó 1, Szabó 2, Frányó 1, Zsemberi, Lantos, Szöllősi, Tóth vezetőedző: Zsadányi Sándor 

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020