• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Győzelem lenne a korona a győzelmünkön
November 30, 2018

A hosszú böjt utáni Balmazújáros felett aratott győzelem kitűnő felvezetése lehet a szombati Orosháza elleni bajnokihoz, ahol hasonló folytatásban reménykedünk. 

„Hogy miért nyertünk? Mert szívvel játszottunk végre az elsőtől az utolsó percig, és mindannyian meghaltunk a pályán!”- jelentette ki határozottan balszélsőnk, Szabó Fanni, amikor arról érdeklődtünk, hogy mi hozta meg a nagyon hosszú ideje várt sikert az előző fordulóban. 

Nem túlzás, a Balmazújváros elleni magabiztos siker kellett mint egy falat kenyér. Több mint két hónapja nem nyertek a lányok és ez az önbizalmukat is megtépázta. „Nagyon hosszú sorozatot zártunk le. Sokszor csak kevésen múlt a győzelmünk, mindig hiányzott valami. Most az első félidőben küzdelmesen, a másodikban már jó játékkal és ami talán fontosabb, magabiztosan nagy különbséggel nyertünk.”- vont mérleget Fanni. 

Az önbizalom növelő siker már csak azért is fontos volt, mert az idei utolsó három bajnokin közvetlen riválisokkal találkozik csapatunk, és a megszerezhető 6 ponttal felzárkózhat a középmezőnybe. „Az előző meccs sikere meghatározhatja a következő két meccsünket is. Mint mondtam, sokat jelentett, hogy nyertünk, hitet adott és ez lehet a kulcsa az orosházi sikerünknek. Ha hiszünk magunkban, akkor nyerhetünk, még akkor is, ha tudjuk, hogy hazai pályán nagyon nehéz elkapni őket.”- árulta el a győzelem receptjét balszélsőnk. 

Utóbbi megállapítás már csak azért is igaz, mert az Orosháza a szezonban otthon még veretlen a Kecskemét és a Hajdúnánás elleni döntetlen mellett nyert a Szentendre, az Algyő és az előző fordulóban a Kispest ellen. A békési csapat kétarcúságét jól mutatja, hogy az összes pontját hazai pályán gyűjtötte be, ráadásul a papíron jóval esélyesebbek ellen is pontot vagy pontokat szerezve, de idegenben Szent István Egyetem és a Göd mellett kikapott a Nyiradonytól és a Balmazújvárostól is. 

A szomszédvárak rangadója szombaton este 6 órakor kezdődik Orosházán és talán a két város közelsége lehetőséget ad arra, hogy szurkolóink elkísérjék a csapatot erre a nagyon fontos idegenbeli meccsre.

Friss híreink

UP hírek- 8/8

Április 14, 2019

Utánpótlás ...

Április 08, 2019

Reszkess listavezető!

Április 01, 2019