• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Hosszú böjt után nyertünk
November 26, 2018

Több mint két hónapja, egészen pontosan 65 napja nyert utoljára felnőtt csapatunk bajnoki mérkőzést. Vasárnap megtört a jég.

Az utóbbi hetekben szinte minden meccs után elmondhatta azt játékos, edző és vezető, hogy több volt az összecsapásban, mint amit az eredmény mutatott. Vasárnap a közvetlen rivális Balmazújváros ellen az ilyen értékelést mindenki szerette volna elkerülni- a lányok mindent megtettek azért, hogy ez így legyen.

Pedig nem indult könnyen a meccs. A tabellán közvetlen előttünk álló, vasárnapig két győzelmet szerző balmazújvárosiak nem adták könnyen magukat. Szívósan küzdöttek, így nem sikerült a lányoknak ellépniük az ellenféltől. Olyannyira nem, hogy a félidő felénél a vezetést is átvette a hajdúsági csapat, amit a szünetben is maguknál tartottak.

A második játékrészre megemberelte magát csapatunk. Átlövőink megtalálták az utat a kapuba és pillanatok alatt fordítottak, sőt állva hagyták az ellenfelet. Ebben a játékrészben már azt a játékot és azt a csapatmunkát láthatták szurkolóink, ami eredményre vezet és tavasszal a sikeres folytatás záloga lehet. A végén a kissé hitehagyott és fáradt balmazújvárosiak ellen szebbnél szebb gólokat lőttek a lányok, amivel remélhetőleg az önbizalmuk is visszatért.

Jövő héten, szombaton az Orosháza ellen hasonló folytatást várunk


PC Trade Szeged-Balmazújváros 35-27 (13-14)

Vojkovics Gyula:  Az első félidőben türelmetlen volt a támadójátékunk és védekezésben is pontatlanok voltunk. Félidőben átbeszéltük, hogy min az amin változtatnunk kell és a lányok ezt betartották, így magabiztosan nyertünk. Gratulálok az egész csapatnak.

Friss híreink

UP hírek- 8/8

Április 14, 2019

Utánpótlás ...

Április 08, 2019

Reszkess listavezető!

Április 01, 2019