• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Hoztuk a kötelezőt Balmazújvárosban
November 25, 2019

Egyetlen percig nem volt kérdés, hogy ki nyeri a vasárnapi balmazújvárosi bajnokinkat. A lányok végig vezetve, magabiztos győzelemmel hozták a kötelező győzelmet.


Állva hagytuk ellenfelünket a meccs elején. Remekül kézilabdáztak a lányok, Dobó Mónika a kapuban egymás után hozta a védéseket, így nem csoda, hogy a félidő felénél már 12-4-re vezettünk. A koncentrált és összeszedett játék a megmaradt a folytatásban is, komolyabb megingás nem volt a játékunkban, így kényelmes előnnyel, 19-12-vel mehettünk szünetre.

A második félidőben sem volt komolyabb gond a játékunkkal. A fiataljaink utánpótlás bajnoki mérkőzésük miatt nem utaztak el a mérkőzésre, így szűkebb volt a keretünk. Ennek ellenére végig bírták a lányok erővel a meccset, egyetlen percre sem adták ki a kezükből az irányítást.

Ez volt a szezonbeli negyedik idegenbeli sikerünk, amivel a táblázat 6. helyére zárkóztunk fel. A hétvégén újra idegenben játszunk majd, szombaton 18 órától Hajdúnánáson lépünk pályára.

Zsadányi Sándor: Mindig a kötelező a legnehezebb, így nagyon örülök, hogy sikerült magabiztosan nyernünk. Az első perctől érvényesíteni tudtuk az akaratunkat, magabiztos játékkal végig vezetve nyertünk. Külön kiemelendő, hogy a kapusok kivételével mindenki legalább két gólt dobott a meccsen. Az előttünk álló hét legnagyobb feladata, hogy a formánkat átmentsük a következő bajnokinkra.

Kézilabda NB I/B női felnőtt-Kelet, 9. forduló
NKK Balmazújváros - PC Trade Szeged  29-36 (12-19)
Balmazújváros, 250 néző. Vezette: Héjas, Kránitz
PC Trade Szeged: Dobó – Szabó 7, Spéth 3, Bató 4/2, Zsikó 2, Miklós 5, Mikó 3. Csere: Gyovai - Csoknyai 2, Vér 2,Szécsi 4, Frányó 4 Vezetőedző: Zsadányi Sándor.
Hétméteres: 3/2 ill. 2/2
Kiállítás: 10 perc ill. 6 perc 


Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020