• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Ilyen játékkal nem nyerhettünk...
Október 07, 2019

Lélektelen és dekoncentrált játékkal hagytunk két értékes pontot a fővárosban.

Kiegyenlített küzdelmet hozott a mérkőzés első 10 perce, majd bosszantóan könnyen lépett meg a Ferencváros utánpótláscsapata. Teljesen elfogyott a játékunk, nem volt olyan elem, amivel elégedett lehetett a szakmai stáb, ráadásul a küzdeni akarás sem volt meg a lányokban. A dekoncentrált kézilabda eredménye majd 10 gólos hátrány volt 30 perc játék után. (18-9)

A szünet után ha a játékunk nem is javult, de legalább küzdöttek a lányok. A különbséget is sikerült faragni, így a hajrában reális esély volt a pontszerzésre, vagy akár a győzelemre is. Ehhez azonban sokkal pontosabban kellett volna játszanunk, így csak az eredményen tudtunk kozmetikázni. (27-26)

Egy félidőnyi előnyt adtunk a Ferencvárosnak, ami megbosszulta magát, így ismét egy verehető ellenféllel szemben maradtunk pont nélkül.

Zsadányi Sándor: Lélektelenül kézilabdázva nem fogunk eredményt elérni senki ellen. Mérges vagyok, mert a második félidő is megmutatta, hogy a hibáinkat küzdeni tudással lehet ellensúlyozni. Rendet kell tegyünk a fejekben a jobb folytatás érdekében.


FTC U19 – PC Trade Szeged 27-26 (18-9)
Budapest, Elek Gyula Aréna, 200 néző
vezette: Kovács, Tóth

PC Trade Szeged: Dobó- Szabó 3, Spéth 4, Bató 7,  Szécsi 1, Miklós 6, Mikó 3 csere: Gyovai (kapus),  Csoknyai, Zsikó 2/2, Vér , Frányó, Zsemberi, Fehér, Tóth vezetőedző: Zsadányi Sándor  

kiállítás: 10 perc illetve 14 perc
hétméteres: 2/1 illetve 4/2

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020