• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Ismét a védekezésen ment el a meccs
Március 10, 2019

Az első félidőt ugyan jól kezdtük, és a másodikban is lett volna esélyünk fordítani, de elsősorban a védekezésünk miatt nem sikerült.

Jól indult a meccs, az 5. percben már 5-2-re vezettünk. Működött a védekezésünk, támadásban is biztatóan mozogtak a lányok- de csak rövid ideig. A Hajdúnánás kihasználva néhány megingásunkat nagyon gyorsan egyenlített, de a vezetést átvenni nem tudták. A félidő felénél 9-8-nál még nálunk volt az előny, majd teljesen szétesett a játékunk. Hiába kért időt a 18. percben 11-9-es vendégvezetésnél Vojkovics Gyula, nem sikerült rendezni a sorokat. A nánási kapus védéseivel elbizonytalanította a lányokat, de a védekezésünk is atomjaira hullott, így tetemes hátrányban voltunk a fordulásnál. Beszédes adat, hogy 5-2 után, 25 perc alatt 17-7-es szériát hozott a Hajdúnánás.

A második Játékrész elején úgy tűnt, hogy nem sikerül közelebb zárkóznunk ellenfelünkhöz, majd varázsütésre változott minden. A 39. percben még 6 góllal vezetett ellenfelünk, de 4 perccel később már időt kellett kérjenek, mert felzárkóztunk 23-20-ra. Összeállt a védekezésünk és támadásban is ki tudtuk használni ellenfelünk megingását, sajnos rövid ideig. A 45. percben kimaradt egy büntetőnk, a legrosszabbkor. A Hajdúnánás átvette az irányítást és érezhető volt, hogy azt már nem engedik ki a kezükből. A vége előtt 2 perccel azért kellett időt kérnünk, mert ellenfelünk kihasználta, hogy lelkileg is feladták a küzdelmet a lányok. 

Csapatunk továbbra is 8. helyen áll a tabellán, hátrányunk 6 pont a 7. Vasas mögött és 1 pont az előnyünk a 9. Orosháza előtt. Jövő szombaton a csoportot vezető Szent István Egyetem ellen játszunk idegenben. 

PC Trade Szeged - Hajdúnánás SK 29-37 (12-19)
Szeged, 100 néző, vezette: Szakállas, Varasdi

PC Trade Szeged: Horváth- Szabó 2, Spéth 6, Gindeli 3, Bató 7/2, Szécsi 1, Miklós 1 csere: Zsikó 3, Vér, Csoknyai 1, Maláti 5, Tóth edző: Vojkovics Gyula

Kiállítások: 0 illetve 6 perc
Hétméteresek: 3/2 illetve 4/4

Vojkovics Gyula: Nem harcoltunk, nem szakadtunk meg és ez lett a vesztünk, ennél sokkal keményebben kell játszanunk. A védekezésünk megint nem működött, és ez vezetett oda, hogy nagy gólkülönbséggel kaptunk ki.


Friss híreink

Magabiztosan nyertük ...

Szeptember 15, 2019

Szerződést ...

Szeptember 13, 2019

Menő Manók

Szeptember 06, 2019

Laza, hátradőlős, ...

Szeptember 05, 2019