• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

NB II.

teszt

Szeged

Ismét megnyertük az Üstökös Kupát
Október 23, 2018

Négy csapattal - U13, U12 I., U12 II.,U11 - vágtunk neki az idei dunaújvárosi Üstökös Kupának ahonnan egy aranyéremmel, a kupával és a legjobb U12-es kapusnak járó díjjal tértünk haza.
 

Az előjelek nem voltak bíztatóak, hiszen az utolsó edzésen, egy szerencsétlen labdaérintést követően, U13-as csapatunk vezére és egyik leggólerősebb játékosa, Konkoly Zsuzsanna szenvedett  ínsérülést, míg U12 I. csapatunk kapusa, Tóth Fédra is szerencsétlenül nyúlt a labdába, így ujjtörés miatt őt is nélkülöznie kellett Miklósné Kocsis Évának.

U13-as csapatunkat sajnos nagyon megzavarta a vezéráldozat és mivel a legerősebb csapattal, rögtön a Győrrel kezdtük a tornát, vereségünk meg is pecsételte a sorsunkat: egyetlen vesztes meccsel ugyan de a tornán így már csak a negyedik helyet tudtuk megszerezni. A csapat nagyságát dícséri, hogy a padlóról a lányok felálltak és az összes hátralévő meccset, igazi csapatként, meg is tudták nyerni.

U12 I.csapatunk - a gyermekbajnoksághoz hasonlóan-  a tornán egyszerűen nem talált ellenfelet. Magabiztosan, nagy fölénnyel nyertük az összes mérkőzésünket, így egyben a Kupát is, sőt, Majoros Grétának köszönhetően elhoztuk a legjobb kapusnak járó díjat is.

U12 II.csapatunk sorsa sajnos nem alakult ilyen fényesen. Miklós Dániel egy mérkőzésen vesztette el két meghatározó játékosát: Magony Janka kéztörést míg Báló Gréta bokasérülést szenvedett. Foghíjas csapatunk szereplése a tornán így veszélybe került, ám az Üstökös Kupa szervezői segítségünkre siettek: engedélyezték, hogy U12 I. csapatunkból a legfiatalabb és egyben a  legbevállalósabb  Rácz Lilla, pótolhassa a sérült játékosokat. Csere nélkül ugyan de sikerült lejátszanuk az összes mérkőzést és csapatunk így a 6.helyen végzett.

U11-es csapatunk a csoportmérkőzésen az előkelő második helyen végzett, így a torna másnapján ők is a 4-6 helyezésért szálltak ringbe. Buchholcz- Huba Dóra tanítványai nagyon jó mérkőzéseket játszva, végül a 6.helyet tudták megszerezni.

Gratulálunk mindenkinek!