• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Kupabúcsú Kecskeméten
Szeptember 05, 2019

Sérült játékosaink hiánya rányomta a bélyeget a szezon első tétmeccsére.

A tizedik percig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a Kecskemét a félidő felénél átvette az irányítást és 2-3 gólos előnyt hozott össze. A játékrész második szakaszában ezt az előnyt tovább tudták növelni, így a szünetre megnyugtató, 5 gólos előnnyel mehettek.

A második félidőben sem sikerült felzárkóznunk, szünetre összeszedett hátrányunkat a 43. percig sikerült tartani, akkor sorozatban lőtt három góljukkal a hazaiak eldöntötték a találkozót és a továbbjutást is. Az utolsó negyedórában a fiatalok kaptak szerepet csapatunkban, akik jól helytálltak első felnőtt tétmeccsükön.

Ahogy mondani szokás: a rossz főpróba után jó előadás következik. Ennek a tételnek az igazságát az első bajnoki meccsen, jövő szombaton 16 órától Dunakeszin bizonyíthatják a lányok.

Zsadányi Sándor: Az elején már látszott, hogy nem a mi meccsünk lesz, a vártnál fáradtabban mozogtak a lányok. Hiányoztak a sérültjeink, annak örülök, hogy a fiataljaink jól szálltak bele a meccsbe. Abból viszont tanulnunk kell, hogy ilyen felfogásban nem szabad pályára lépnünk.

Kecskeméti NKSE – PC Trade Szeged
Kecskemét, 100 néző
Vezette: Sándor, Szikszay

PC Trade Szeged: Dobó- Szabó F 4, Spéth 2/1, Bató 6/6, Szécsi 1, Vér 5, Mikó 5 csere: Gyovai (k), Csoknyai, Balog 2, Szöllősi 1, Lantos 4, Tóth, Zsemberi 2

Hétméteres: 5/5 ill. 8/7
Kiállítás: 8 perc ill. 6 perc

borítókép: kesport.hu


Friss híreink

BÚÉK 2020! Soha ...

Január 14, 2020

Karácsonyhoz ...

December 15, 2019

Utánpótlás ...

December 11, 2019