• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Laza, hátradőlős, egygólos győzelem a SZISE ellen
Szeptember 05, 2019

Minden értelemben nehéz meccs volt de behúztuk!


Fantasztikus küzdelemben, igen látványos és élvezetes játékkal nyert ifi csapatunk a Szent István SE ellen. Nagyobb fizikumú ellenfelünk ugyan nem adta könnyen magát, szerencsére azonban mi meg nem rogytunk meg, amikor a második félidőben megfordították a mérkőzést. Helyén volt a szívünk és az eszünk is, így végül, ha egy góllal (és pár megszaporodott ősz hajszállal gazdagodva ) is de mi nyertünk.

A SZISE ellen nem sikerült  meglepetést okoznia serdülő csapatunknak. A szintén Baunok Bernadett által irányított csapatunk lelkes volt ugyan de sok volt a pontatlanság, ezeket kell kijavítanunk.
Sajnos a mérkőzés, az addig remekül játszó Prezenczki Nelli személyében vezéráldozatot is követelt. Reméljük hamar felépül sérüléséből, mielőbbi jobbulást kívávunk neki!


Ifjúsági I.osztály, Keleti csoport
PC Trade SzegedKKSE-Szent István SE 32- 31 (16-16)    

PC Trade Szeged: Gyovai Sára, Fehér Ivonn (kapusok), Kis Viktória 1, Zsemberi Zóra 7/1, Lantos Szabina 4, Szölősi Zsófia 8/5, Balogh Dóra 4, Szabó Leila 4, Tóth Sarolta 4, Gordos Ágnes, Vörös Vivien, Farkas Csenge.
Edző: Baunok Bernadett- "Nagyon jó felfogásban kézilabdáztak Játékosaink. A bemelegítéstől kezdve mindenki úgy készült a mérkőzésre, hogy nyerni szeretnénk! A második félidőben végig vezettünk 1-2 góllal, de ellenfelünk nem adta meg magát. A Lányoknak helyén volt a szívük, nagyot hajtottak az idősebb és nagyobb fizikumú ellenfelünk ellen. Minden Játékosunkat dicséret illeti."


Serdülő I.osztály, Keleti csoport
PC Trade SzegedKKSE- Szent István SE 19-21 (9-10)   

PC Trade Szeged: Budai Boglárka, Horvát Réka (kapusok), Tóth Adrienn 2, Kárász Szimonett 6/2, Bondár Zsanett , Rácz Petra 1, Farkas Adrienn 3/2, Kádár Hedvig, Finsztál Janka 1, Prezenczki Nelli 4/3, Orbán Liza , Tanács Iza 2, Vreckó Enéh, Martonosi Flóra
Edző: Baunok Bernadett- " Még mindig egyéni fegyelmezetlenségből, figyelmetlenségből kapjuk góljaink egy részét. Támadásban megijedtünk a nagyobb testalkatú ellenfelünktől, határozatlanul, bátortalanul mentünk kapu felé. Sajnos, a meghatározó, addig nagyon jól játszó Prezenczki Nelli sérülést szenvedett és az utolsó 15 percben nagyon megéreztük hiányát. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Az első mérkőzésünkhöz képest jobb felfogásban kézilabdáztak Játékosaink, de sajnos ez is kevés volt a pontszerzéshez!"Friss híreink

BÚÉK 2020! Soha ...

Január 14, 2020

Karácsonyhoz ...

December 15, 2019

Utánpótlás ...

December 11, 2019