• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Másolni szeretnénk a bravúrt
Március 29, 2019

Ctrl-c és Ctrl-v- ezt a jól ismert számítógépes gombkombinációt ültetné át a valóságba csapatunk. Merthogy a tabella éllovas SZISE elleni győzelem után, az új első, a Göd jön Szegedre, így jó lenne másolni és beilleszteni az akkor történteket a szombati meccsünkbe.

"Nem tudom felmérni és megmondani, hogy jól jött a szünet vagy sem."- mondta Vojkovics Gyula vezetőedző, amikor arról érdeklődtünk, hogy jobb lett volna lendületből folytatni, vagy kellett az egyhetes szünet. "Arra próbáltuk felhasználni az időt, hogy csiszolgassuk a játékunkat, a védekezés mellett a támadásunkat, a lerohanásunkat formáltuk." Szükség is volt egy kis ismétlésre, mert az jól látszott tavasszal, hogy amikor jól játszik a csapat, akkor a saját játéka is tökéletes, ha viszont nem megy a játék, akkor azt teljesen elfelejtik a lányok. 

"Mi az a csapat vagyunk, aki mindenkit el tudunk verni a csoportban, de mindenkitől ki is tud kapni. A SZISE vagy a Vasas ellen is megmutattuk, hogy a tabellán jóval előttünk állók ellen is nyerni tudunk, ha hozzuk a saját játékunkat. A Göd éppen a mi bravúrunkkal került első helyre a csoportban, de ezzel mi keveset foglalkozunk. Nem az a lényeg, hogy melyik csapat ellen játszunk, hanem az hogy a saját játékunkat játszva, végig küzdve és hajtva a meccset nyerni tudjunk."-mondta Vojkovics Gyula.

Vezetőedzőnk hozzátette, hogy a SZISE elleni bravúr jót tett a lelkeknek. Egy erős ellenfél ellen saját maguknak mutatták meg a lányok, hogy végig hajtva, fegyelmezett játékkal meccset tudnak nyerni.

A Göd elleni bajnoki mérkőzésünk szombaton 17 órakor kezdődik az Etelka sori csarnokban.

Friss híreink

Tábor-On

Június 24, 2019