• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

NBI/B- Jöhet a bejgli!
December 09, 2017

A Hajdúnánás legyőzésével a tabella második helyén zárjuk a félévet.
Bakó Botond lányai nagyot meneteltek az elmúlt  időszakban és a jó eredménynek köszönhetően ismét nyílt lett a bajnokság végkimenetele. Bebizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk, vert helyzetből is talpra tudunk állni és ha a fejekben minden a helyére kerül, bármire képesek vagyunk. BÁRMIRE!

Jó pihenést mindenkinek!


NBI/B felnőtt, keleti csoport, 13.forduló, Hajdúnánás

Hajdúnánás SK - PC Trade Szeged KKSE 23-35 (10-19)

PC Trade Szeged KKSE: Dobó Mónika- Berta Nikolett 2, Bató Lili 3/2, BárányKrisztina 2, Mikó Gréta 1, Scheffer Zsanett 5, Miklós Kitti 5, Cs.:Dajka Bettina 8, Takács Kitti, Speth Evelein 3, Egervári Petra 2, Zsikó Zsanett 1, Nagy Éva, Maláti Dóra 3
Edző: Bakó  Botond- " Folytattuk a magabiztos, jó játékot a sok meglepetést okozó Hajdúnánás otthonában. Tisztességesen felkészültünk ellenfelünk játékából, amit nagy mértékben viszontláttam a pályán is. A lányok az első perctől koncentráltak, fegyelmezetten védekeztek, amiből sok gyors gólt szereztünk, ez magabiztosságot adott a támadásban is és a félidőre már nagy különbség alakult ki. Azt kértem a csapattól, hogy a második játékrészben is maradjon a koncentráció és a motiváció, mivel a Hajdúnánás egy jól összerakott csapat, éppen ezért ne adjunk okot az esetleges felzárkózásra. Talán kicsit sok ziccert hibáztunk a második félidőben de ez nem számít, mert szép teljesítménnyel hoztuk a második félidőt, így jöhet a jól megérdemelt lazítás. Meg kell dícsérjem a csajokat, mert nehéz helyzetben voltunk de komoly munkával előre léptünk, sokat dolgoztak és tettek a sikerért, ezt nagyra értékelem."

Friss híreink

Küzdelmes meccsen ...

Október 27, 2018

Egy győzelemmel ...

Október 19, 2018

Elfogytunk a ...

Október 14, 2018