• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Nem sikerült zsinórban a negyedik
Április 15, 2019

Bár a meccs elején esélyünk volt a győzelemere, a sok hiba megbosszulta magát.


A 11. percben már 8-4-re vezettünk és ugyan sok akadtak hibáink, de uraltuk a mérkőzést. A Kispestnek érezhetően nem ízlett, hogy felállt fal ellen kell támadniuk és ameddig ezt sikerült tartanunk, előnyben is voltunk. Ez a 20. percig működött, amikor egyenlített az ellenfelünk, sőt újabb 2 gólt szerezve a vezetést is átvették és a szünetben már ők vezettek.

A második játékrészben megmaradtak a hibáink, nagyon sok könnyű gólt kaptunk, ami elvette a lányok önbizalmát, így nem volt esélyünk a fordításra. A Kispest fokozatosan növelte előnyét és magabiztosan nyert.

Ezzel a vereséggel biztossá vált, hogy a bajnokságot a 8. helyen zárjuk, a hátralévő három fordulóban sem előrébb, sem hátrébb nem léphetünk a tabellán.

PC Trade Szeged-Kispest NKK Endo + Service 26-34 (14-15)

Szeged, 150 néző, vezette: Horváth, Simó

Pc Trade: Szeged: Cseh- Szabó 3, Zsikó 8, Bató 3, Szécsi 3, Miklós 3, Speth csere: Gindeli 3, Gyovai, Vér 1, Maláti 1, Csoknyai, Tóth, Zsemberi 1 Edző: Vojkovics Gyula

Kiállítás: 6 perc illetve 4 perc
Hétméteres: 0 illetve 2/1

Vojkovics Gyula: Sajnálom ezt a meccset, mert több volt talán benne. Az elején jól játszottunk, de a győzelmünk elmaradt, mert sokat hibáztunk. A hátralévő három meccsünk mindegyikét szeretnénk megnyerni.

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020