• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Reszkess listavezető!
Április 01, 2019

Reszkess listavezető!

Miután csapatunk idegenben nyert a SZISE ellen, csoportunkban a Göd került a tabella első helyére. Ebben a pozícióban érkezett Szegedre, de pont nélkül mentek haza.

A 10. percig felváltva estek a gólok, 8-8 után csapatunk magához ragadta a kezdeményezést és előbb 2-3 gólos előnyt épített, majd egyre jobb védekezéssel a félidő végén már 9 gól volt a két csapat között. Ahogy azt a meccs beharangozójában Vojkovics Gyula vezetőedző elmondta, a bajnoki szünetben csiszolgatták a játékukat és a védekezés mellett komoly hangsúlyt kapott a lerohanás gyakorlása. Nem volt hiába a munka, a gólok többségét így lőtték a lányok, de a remek védekezés mellett fontos kiemelni Cseh Roberta produkcióját. Kapusunk nagyon stabil félidőt hozott.

A térfélcsere után rövid idő alatt érezhetővé vált, hogy a Göd nem fog tudni fordítani. Nem tudtak felzárkózni, mert bár nálunk is sok hiba csúszott a játékba, de ez ellenfelünkre is igaz volt. A magabiztos előny birtokában több lehetőséget kaptak azok a játékosok is, akik eddig kevesebbet voltak a pályán, de ez nem változtatott sokat az eredményen.

Csapatunk győzelmével 5 pontra meglépett a 9. Orosházától, de még mindig 7 pontra vannak a 7. Hajdúnánástól. A felzárkózást szombaton délelőtt Szentendrén folytathatják.

PC Trade Szeged-Göd 35-28 (23-14)
Szeged, 100 néző, vezette: Dané, Komáromi

PC Trade Szeged: Cseh- Szabó 2, Zsikó 6, Bató 5/1, Szécsi 4, Miklós 7, Spéth 5 csere: Gindeli 3, Vér 2, Csoknyai 1, Maláti vezetőedző: Vojkovics Gyula

Hétméteres: 2/1 illetve 3/2
Kiállítás: 12 perc illetve 8 perc

Vojkovics Gyula: A lányoknak is azt mondtam, hogy az utolsó két meccsünkre kell építenünk, de a mostani győzelmünknek akkor lesz igazán nagy értéke, ha jövő héten a táblázaton mögöttünk álló Szentendre ellen nyerni tudunk.

Friss híreink

Tábor-On

Június 24, 2019