• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

ÁRKÁD élménynap - Ez már hagyomány
Március 13, 2019

Rekordlátogatottsággal zártuk az idei, kézilabdát népszerűsítő élménynapunkat az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontban.

Mondhatni immáron hagyománnyá vált, hogy évente egyszer, a tavasz közeledtével, egyesületünk kézilabdás élménynapot szervez az igen népszerű ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontban.
Az oktatás, a sport és egészséges életmód találkozását  a MozaWeb interaktív tábla biztosította, a virtuális világot pedig a PC Trade Systems hozta el egy népszerű videojáték jóvoltából.

A kilátogató érdeklődők betekintést nyerhettek legkisebbjeink edzésmunkájába, láthattak meccs jeleneteket és a vállalkozó szellemű gyerekek kipróbálhatták magukat az akadálypályánkon is, melynek teljesítésével sorsoláson vettek részt. A nyertesek közt kisorsolt ajándékok közül a vásárlási utalványokat az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont, a kerékpárt a szegedi Praktiker biztosította, akiknek ezúton is szeretnénk köszönetet mondani.

Külön köszönet a Praktikernek, hogy a nagy sikernek örvendő célbadobó pályát idén, erre a rendezvényre, kifejezetten nekünk készíttették el.

Eseményünk színvonalát, saját márkás termékeivel, idén is a Rossmann Drogéria Parfüméria és a zeus kézilabdákkal a sport36 emelte.
Köszönjük mindenkinek, edzőinknek és játékosainknak, kicsiknek és nagyoknak, a támogatóinknak és a résztvevőknek, hogy akár ilyen, akár olyan formában de hozzátettek a sikerünkhöz!
Ez igazi csapatmunka volt!

 A rendezvényünkön készült fényképeket az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://photos.app.goo.gl/YPGYuFRwW3DGiyPcAFriss híreink

Magabiztosan nyertük ...

Szeptember 15, 2019

Szerződést ...

Szeptember 13, 2019

Menő Manók

Szeptember 06, 2019

Laza, hátradőlős, ...

Szeptember 05, 2019