• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Ötödik hellyel hangoltunk a bajnokságra
Szeptember 02, 2019

A hagyományos orosházi OXXO kupát két győzelemmel és két vereséggel zárta csapatunk.

Nem mindenki lehetett a pályán az utolsó felkészülési mérkőzéseken. Három játékosunk kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik- Miklós Kitti bokája sérült, Zsikó Zsanett oldala meghúzódott, míg Frányó Laura vállsérüléssel jelentkezett az orvosoknál.

A szakmai stáb úgy tervezete, hogy az OXXO kupa első meccsén, a Kecskemét ellen tartja a kupa és bajnoki főpróbát. Ezen a találkozón azok a játékosok léptek pályára, akik a bajnokságban is komolyabb szerepet kapnak majd. A bajnoki ellenfelünkkel vívott mérkőzést végül szoros küzdelemben, de egy góllal megnyertük. A Kecskeméttel rövid idő alatt ismét találkozunk majd- szerdán kupameccset játszunk a Hírös városban.

Szombaton két meccs várt a lányokra Orosházán. A Vasas és a Hajdúnánás ellen is 1-1 félidőt kaptak a fiatalok, akik ugyan nem játszottak rosszul, de a lényegesen nagyobb rutinnal bíró ellenfelek magabiztosan tudtak nyerni.

Mivel a fiatalok már vasárnap bajnokit játszottak, ezért az utolsó napra egy rendkívül szűk kerettel készültünk a helyosztóra. A Pázmánd ellen a tét a torna 5. helye volt, amit annak ellenére sikerült bezsebelnünk, hogy összesen nyolc játékossal számolhatott az edzői stáb.


Zsadányi Sándor: A torna tökéletesen szolgálta a felkészülésünket. A Kecskemét meccsre úgy készültünk, hogy ott a felkészülés mellett az eredmény is fontos, ezt a lányok komolyan vették és nagy csatában nyertek. Ez mindenképpen biztató a két hét múlva kezdődő bajnokság előtt. A hátralévő két csoportmeccsen fontos volt, hogy a fiataljaink szerephez jussanak, szokták a felnőtt meccsek ritmusát. Az eredmények ellenére nem voltam elégedetlen. A helyosztón nagyon kevesen voltunk, ennek ellenére a lányok egészen jó teljesítménnyel nyertek. Folytatjuk a munkát és reméljük, hogy a sérültjeink mielőbb visszatérnek.


Az eredmények:

Csoportmeccsek:

PC Trade Szeged – Kecskemét 35-34

PC Trade Szeged – Vasas 21-30

PC Trade Szeged – Hajdúnánás 26-36

Helyosztó az 5. helyért:

PC Trade Szeged – Pázmánd 34-30

A torna gólkirálya Bató Lili lett.

Kövekező meccs:

Magyar Kupa

Kecskeméti NKSE-PC Trade Szeged, 2018.09.04. 15 óra, Kecskemét


Friss híreink

BÚÉK 2020! Soha ...

Január 14, 2020

Karácsonyhoz ...

December 15, 2019

Utánpótlás ...

December 11, 2019