• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

NB II.

teszt

Szeged

Tudásunk alatt játszva kaptunk ki...
Október 29, 2018

Nyerni mentünk, de logó orral jöttünk el Gödről. 

A kezdés után gyorsan 2-3 gólos előnyt épített ellenfelünk, amit nagyot küzdve a 18. percre sikerült eltüntetniük a lányoknak, 12-12-nél egyenlítettek, de a vezetést már nem sikerült megszerezni. A rossz védekezés és a rengeteg technikai hiba újra a Gödöt hozta a helyzetebe és különösebb megerőltetés nélkül 20 gólt dobtak az első játékrészben, a 14 kapott ellenében. Fájó, hogy a Göd játéka nem okozhatott volna ekkora problémát csapatunknak. 

A térfélcsere után sikerült rendezni a sorokat, de a tetemes hátrányt nem sikerült csökkenteni. A gödiek rutinból tartották magukat, 2-3 gólra ugyan sikerült felkapaszkodnunk, de ebben az időszakban a kapufa is ellenünk volt. Bár továbbra is kevesen vagyunk, sok a sérült, ez most nem elsősorban a fáradtság miatt okozott gondot, annál többet a szűk variációs lehetőségekben.

Csapatunkból Szécsi Rebi ismét nagyszerű teljesítményt nyújtott és 7 gólt szerzett, csakúgy, mint beállónk Gindelli Panna.

Göd SK - PC Trade Szeged 34-28 (20-14)

Gólszerzők: Szécsi Rebeka, Gindeli Panna 7-7, Bató Lili, Miklós Kitti 5-5,  Csoknyai Nóra 2, Stachó Vivien, Takács Kitti 1-1

Vojkovics Gyula: Egyértelműen az első félidőben ment el a meccs. Sokat hibáztunk és nem csak a csapat, én is. Későn vettem észre, hogy védekezésben váltanunk kellett volna védekezésben. A második félidőben szerencsénk sem volt, de összességében azt kell mondanom, hogy tudásunk alatt játszottunk. 

A bajnokságot november 11-én a Szentendre ellen folytatjuk hazai pályán.