• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

NB II.

teszt

Szeged

UP hírek: A szív diadalai
Október 28, 2018


A Női  NBII-es bajnokság eddigi veretlen, Hódmezővásárhely csapatával játszott igen kiélezett mérkőzést Zsadányi Sándor ifi csapata. A  parázs hangulatú mérkőzésen 15-17 éves lányaink a második félidő közepéig nyerésre álltak (!!!), a meglepetés azonban végül elmaradt. 
Jó volt látni, hogy a Kovács Szolanzs személyében, már az első félidőben vezéráldozatott vesztett, fiatal csapatunk állta a sarat és bár most ugyan kikaptunk, a zászló mindenképp nekünk áll:  ilyen hozzáállással a jövő a miénk!
Igen gyengén kezdett  serdülő csapatunk az ifjúsági III.osztály 6.fordulójában, szerencsére azonban félidőben Baunok Bernadett felrázta a lányokat, így magabiztosan, egy 24-9-es második félidőt produkálva, biztosan hoztuk a mérkőzést.


Női NBII. felnőtt, Dél-Kelet
PC Trade Szeged - HLKC 26-33 (14-13)

PC Trade Szeged: Gyovai Sára , Kovács Szolanzs 7/1, Baranyi Lili 3, Farkasinszki Dominika 1, Lantos Szabina 3, Tóth Sarolta 1, Szöllősi Zsófia 1, Lukács Boglárka, Molnár Kata, Zsemberi Zóra 3, Csécsei Nóra 4, Csáki Fanni, Kis Viktória, Bali Réka 2, Fejes Maja 1, Cseh Roberta
Edző: Zsadányi Sándor- "Óriás gratuláció a csapatnak. Bár kikaptunk, de győztesként jöhettünk le a pályáról."

Női Ijúsági III. osztály Dél-Kelet
PC Trade SzegedKKSE- Köröstarcsa 37-22 (13-13)

Pc Trade Szeged: Jován Édua, Fehér Ivonn (kapusok), Vörös Vivien 5, Farkas Adrienn 3, Bondár Zsanett 2, Finsztál Janka 3, Kádár Hedvig, Kárász Szimonett 6, Rácz Petra 8/3, Tóth Adrienn 5, Gordos Ágnes 5/1
Edző: Baunok Bernadett- "Csapatunk hozzáállásával, mutatott játékával elégedetlen voltam az első félidőben. Szünetben kicsit keményebben kértem a változást. A második félidőben, védekezésben és támadásban is nagyszerűen, bátran kézilabdáztak Játékosaink."Zsadányi Sándor eufórikus, míg Baunok Bernadett bosszús hangulatban hagyhatta el a pályát a Kecskemét elleni bajnoki forduló után. Ifjúsági csapatunk, egy morális változást követően, fordítani tudott a mérkőzésen és ha nem is egy laza hátradőlős meccsen de egy góllal végül így is  nyerni tudott. 
Nem így alakult sajnos serdülő csapatunk mérkőzése, akik érthetetlen módon, az első pillanattól kezdve, csak az eredmény után futottak, holott tudásunk alapján ennek a fordítottját vártuk.

Női Ifjúsági I.osztály- Kelet
PC Trade Szeged - Kecskeméti NKSE 21-20 (12-8)

PC Trade Szeged: Gyovai Sára, Kertész Kitti 2, Kovács Szolanzs 4, Baranyi Lili 2, Farkasinszki Dominika 1, Lantis Szabina 5, Tóth Sarolta 2, Szöllősi Zsófia, Lukács Boglárka, Molnár Kata, Körmendi Kata, Csécsei Nóra 3, Csáki Fanni 2/1, Körmendi Kata, Kis Viktória, Bali Réka
EDző: Zsadányi Sándor- "Ennyit jelent a morál változás! Úgy érzem jó útra léptünk és ez a lányok akaratának és hozzáállásának köszönhető! Hatalmas gratuláció jár Nekik! Büszke vagyok rájuk!"

Lány Serdülő I.osztály- Kelet
PC Trade SzegedKKSE- Kecskemét 14-17 (7-12)

PC Trade Szeged: Fehér Ivonn, Jován Édua (kapusok), Vörös Vivien 1, Rácz Petra, Gordos Ágnes 6/6, Bondár Zsanett , Kádár Hedvig , Kárász Szimonett 2, Tóth Adrienn 1, Gál Eszter, Farkas Adrienn 1, Finsztál Janka, Kis Viktória 3, Pördi Rózsa, Szabó Jázmin
Edző:  Baunok Bernadett- "Védekezésben több gólt egyéni figyelmetlenségekből kaptunk. Támadásban fáradtan, enerváltan játszottunk. Ritkán látott, borzasztó gyenge játékvezetést kaptunk, de úgy gondolom a helyzetek kihasználásával pontot szerezhettünk volna."Több meghatározó játékosát kényszerült nélkülöznie Miklósné Kocsis Évának így a foghíjas U13I. csapatunk nem is találta meg egyből a játék ritmusát a hétvégi fordulón. Szerencsére a szívünk a helyén volt és ha nem is látványos játékkal de hoztuk a kötelezőt. A fiatalabb de szintén ebben a korosztályban elindított U13II.csapatunknak nem volt szerencséje ezen a hétvégén, a szívvel-lélekkel küzdő csikó csapatnak aznap egyszerűen semmi sem sikerült. Ránk nem jellemző módon töménytelen ziccert  és hétméterest hibáztunk így a KSZSE ellen konkrétan saját magunkat vertük meg.

Gyermekbajnokság U13 Badó régió, Apátfalva 

PC Trade Szeged I. – Kézilabda Szeged SE 17-11 (6-8)
FKSE Algyő – PC Trade Szeged I. 6-25 (3-12)

PC Trade Szeged I.: Hargitai Norma (kapus), Bajusz Anna, Szöllősi Fanni, Bacsa Szilvia, Dani Zita, Kapás Réka, Hámori Zsuzsanna, Dobó Kitti, Tóth Amina, Tóth Sára, Kószó Milla.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- "2006-os csapatunkat továbbra is sérülések és betegségek sújtják. Három meghatározó játékosunkat kellett nélkülöznünk (Horvát Rékát, Konkoly Zsuzsannát és Fejes Boglárkát), ami megzavarta a lányokat. A KSZSE ellen katasztrófális első félidő után, ahol gyakorlatilag álló kézilabdát játszottunk, félidőben sikerült egy kicsit felrázni a lányokat. A második félidőben feljavult játékunk és fordítani tudtunk a mérkőzésen. Ami egész mérkőzésen dicsérhető volt, az a kapusteljesítmény. Az Algyő ellen már több jó teljesítményt láthattunk, magabiztos győzelmet arattunk, de ezen a hétvégén néhány játékosom messze tudása alatt teljesített. "

 

Kézilabda Szeged SE – PC Trade Szeged II. 18-15 (10-7)
PC Trade Szeged II. – FKSE Algyő 31-10 (15-6)

PC Trade Szeged II.: Majoros Gréta, Krammer Franciska (kapusok), Maczkai Boglárka, Tanács Petra, Réti Bíborka, Szarvas Csenge, Vadkerti Luca, Barna Izabel, Seres Liza, Sohár Noémi, Kádár Luca, Szerafimovszki Vanda.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " II-es csapatunk lendületesen kezdett a KSZSE ellen, csak a helyzetkihasználásra nem koncentráltak megfelelően. Sorcsere után viszont bátortalanul játszottunk, 3 gólos előnyhöz juttattuk ellenfelünket, amit a második félidőben az első sor szépen ledolgozott, de a végjátékban alul maradtunk. Nem lehet egy mérkőzésen 6 ziccert és 4 büntetőt kihagyni, még akkor sem ha nem a saját korosztályban játszunk! Az Algyő ellen már több játékosom vált aktívvá, de itt is voltak, akik nem nagyon mutatták meg tudásukat. A két mérkőzés alapján ki kell emelnem Kádár Luca labdaszerzéseit, Vadkerti Luca agresszív betöréseit a KSZSE ellen és Majoros Gréti védéseit."Szintén jól állta a sarat a Buccholcz-Huba Dóra által irányított U11-es csapatunk is. Az Apátfalván megrendezett hétvégi fordulón ugyan kikaptunk, a látottak alapján csüggedésre azonban nincs okunk. Lassú víz partot mos!

Gyermekbajnokság U11 Badó régió, Apátfalva

KSZSE - PC Trade Szeged 15-13 (5-6)
PC Trade - FKSE Algyő 12-14 (4-8)

PC Trade Szeged: Bakos Fanni, Báló Fanni, Farkas Nóra, Igaz Léna, Kapás Laura, Kassai Tímea, Majoros Szofi, Papp Boglárka, Perényi Vivien, Sávai Lili, Rácz Lilla, Szécsi Szintia
Edző: Buccholcz-Huba Dóra- "Két jó csapat ellen játszottunk a hétvégén.Kikaptunk, de nem veszítettünk.Védekezésben és támadásban is sokat kell javulnunk, inkább tanulnunk!!Tudjuk mit akarunk,és tudjuk, hogy jól csináljuk!!
Büszke vagyok a Csajaimra!"