• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Up hírek- Ismét bejött a papírforma
November 26, 2019


Nem volt új a nap alatt. A Fradihoz utazott Baunok Bernadett ifjúsági és serdülő I.osztályú csapata. A mérkőzés esélyesei nyilván egyik meccsen sem mi voltunk, ennek ellenére az ifista lányaink, nekiugrottak a fővárosiaknak és egy szép első félidőt produkáltak. Sajnos a második félidőre elfáradtunk, több hiba is becsúszott, összességében azonban jó szájízzel jöttünk haza.
Serdülőink látszik, hogy még rutintalanok, nem méltatlanul de túltisztelték ellenfelüket, így igazi tudásunk, egy-két kivételtől eltekintve,  nem jött ki a mérkőzésen. 


Női Ifjúsági I.osztály- Kelet
FTC- PC Trade SzegedKKSE 44-29 (19-13)          

                                                               
PC Trade Szeged:  Fehér Ivonn, Körmendi Kata, Csanádi Noémi Napsugár (kapusok), Szabó Leila 4,  Zsemberi Zóra 7/1, Lantos Szabina 9, Szöllősi Zsófia 2, Tóth Sarolta 3, Balog Dóra 1, Vörös Vivien 3, Gordos Ágnes, Koós Kata.
Edző: Baunok Bernadett- "Eddig a pontveszteség nélkül álló első helyhez utaztunk Budapestre. Kifejezetten jól játszottak játékosaink az első 20 percben. Sajnos utána kisebb volt a koncentráció több helyzetet kihagytunk és technikai hibáink is gyarapodtak, melyek után gyors gólokat kaptunk. Mindentől függetlenül, nem kesergünk készülünk tovább az elkövetkező mérkőzéseinkre."

Lány Serdülő I.osztály, Kelet
FTC- PC Trade Szeged  33-18 (18-7)

PC Trade Szeged: Horvát Réka, Jován Édua, Budai Boglárka (kapusok), Martonosi Flóra, Rácz Petra 7/2, Bondár Zsanett 1, Kárász Szimonett 4/4, Farkas Adrienn 4/1, Kádár Hedvig , Finsztál Janka, Prezenczki Nelli 1, Gyukics Kíra, Orbán Liza, Creczkó Eneh 1
Edző: Baunok Bernadett:- "Védekezésben játékosaim nagyon tisztelték a tabella élén álló FTC-t. Támadásban pár játékosunk bátran, lendülettel ment kapura, de sajnos voltak, akik nem tudtak felnőni a feladathoz. Sokkal keményebben kell védekeznünk és határozottabban támadnunk a jövőben."
Miklósné Kocsis Éva 2007-es lányai simán hozták a kötelező győzelmeket a saját korosztályú, U13-as bajnokságban. Izgalmakról nyilván szó sem esett és a játékosaink is, láthatóan egyre nehezebben pörögnek rá az ilyen, számunkra színvonaltalan mérkőzéásekre. 
Közel járt viszont ahhoz, hogy meglepetést okozzon Buchholcz-Huba Dóra csapata, akik egy évvel a korosztály alatt indulva, megszorongatták a KSZSE U13-as csapatát. Látszik a munka a lányokon, előbb vagy utóbb ezt az akadályt is megugorjuk.


Erima Gyermekbajnokság LU13

Orosházi NKC I. – PC Trade Szeged I. 7-28 (3-18)
PC Trade Szeged I. – Makói KC 44-1 (26-1)

Orosházi NKC II. - PC Trade Szeged II. 4-27 (1-13)
KSZSE - PC Trade Szeged II.  21-18 (11-10)


PC Trade Szeged I.: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Maczkai Boglárka, Szarvas Csenge, Vadkerti Luca, Szerafimovszki Vanda, Kádár Luca, Sohár Noémi, Kollár Kitti, Báló Gréta, Bajusz Boglárka.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- "Több játékosom is betegséggel és sérülésekkel bajlódik, így nem tudtak elutazni a csapattal. Nekik jobbulást és gyors felépülést kívánunk! Mindkettő mérkőzésen nagyon lendületesen játszottak a lányok. A nagyarányú győzelmek ellenére két dolog volt, amin változtatnunk kell. Az egyik, hogy védekezésben már csak többnyire a labdaszerzésre koncentráltunk és elmaradtak az ütközések, szerencsére kapusaink jól hárították a lövéseket. A másik pedig, hogy jobban meg kell becsülnünk a labdát."


PC Trade Szeged II: Farkas Nóra, Igaz Léna, Kassai Tímea, Krammer Franciska, Magony Janka, Majoros Szofi, Papp Boglárka, Perényi Vivien, Rácz Lilla, Sávai Lili, Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra4/3-as mérleggel, Mórahalmon trenírozodótt a hétvégén Miklós Dániel NEON és Laluska Balázs PINK csapata. Előbbieknél az izgalom és a  rutintalanság miatt több hiba is becsúszott, ám így is sokkal jobbak voltunk és simán hoztuk a Kistelek elleni, már-már kötelező győzelmet. 
Laluska Balázs lányait viszont egyáltalán nem lehetett kizökkenteni, igazi kis piranhak módjára kivégeztek mindent, ami elébük került.

Erima Gyermekbajnokság LU11 Mórahalom 

K.SZEGED SE-PC TRADE SZEGED NEON      (10 – 4)    19 – 9
KISTELEKI KK-PC TRADE SZEGED NEON       (1 – 3)      3 – 10

KSZSE - PC Trade Szeged PINK 5-14 (3-7)
PC Trade Szeged PINK - Tisza Volán SC 31-1 (20-0)


PC Trade Szeged NEON: MEISZTER EMMA(kapus), DEÁK VIKI, FEHÉR ELEONÓRA, KOCSIS KAROLA, OLTÁNYI MIRA, BOROS LÍVIA, RÁCZ HELLA, CSISZÁR ANNA, STRIFLER HELGA, KOVÁCS FLÓRA, TARJÁNI TAMARA
Edző: MIKLÓS DÁNIEL "Az első mérkőzést túl izgultuk, sok hibával játszottunk. A Kistelek ellen bátrabban vállalkoztak játékosaim, de sok volt a kimaradt helyzet."


PC Trade Szeged PINK: Ambrus Gerda, Bogdán Orsolya, Forgó Noémi, Gulyás Adél, Hermán Aisa, Kiss Katinka, Kollár Kata, Köteles-Baunok Ivett, Laluska Elza, Mateas Isabelle, Milencovici Iovana, Szögi Szonja, Volford Tekla, Bodó-Kispál Sára, Kakuk Liza, Kardos Kata, Weszelovszky Kíra
Edző: Laluska Balázs- "Remek védekezés, extra kapusteljesítménnyel, ebből nagy tempó, sok gyors gól. Modern kézilabdát játszottunk!"

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020