• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Up hírek- Ismét bejött a papírforma
November 26, 2019


Nem volt új a nap alatt. A Fradihoz utazott Baunok Bernadett ifjúsági és serdülő I.osztályú csapata. A mérkőzés esélyesei nyilván egyik meccsen sem mi voltunk, ennek ellenére az ifista lányaink, nekiugrottak a fővárosiaknak és egy szép első félidőt produkáltak. Sajnos a második félidőre elfáradtunk, több hiba is becsúszott, összességében azonban jó szájízzel jöttünk haza.
Serdülőink látszik, hogy még rutintalanok, nem méltatlanul de túltisztelték ellenfelüket, így igazi tudásunk, egy-két kivételtől eltekintve,  nem jött ki a mérkőzésen. 


Női Ifjúsági I.osztály- Kelet
FTC- PC Trade SzegedKKSE 44-29 (19-13)          

                                                               
PC Trade Szeged:  Fehér Ivonn, Körmendi Kata, Csanádi Noémi Napsugár (kapusok), Szabó Leila 4,  Zsemberi Zóra 7/1, Lantos Szabina 9, Szöllősi Zsófia 2, Tóth Sarolta 3, Balog Dóra 1, Vörös Vivien 3, Gordos Ágnes, Koós Kata.
Edző: Baunok Bernadett- "Eddig a pontveszteség nélkül álló első helyhez utaztunk Budapestre. Kifejezetten jól játszottak játékosaink az első 20 percben. Sajnos utána kisebb volt a koncentráció több helyzetet kihagytunk és technikai hibáink is gyarapodtak, melyek után gyors gólokat kaptunk. Mindentől függetlenül, nem kesergünk készülünk tovább az elkövetkező mérkőzéseinkre."

Lány Serdülő I.osztály, Kelet
FTC- PC Trade Szeged  33-18 (18-7)

PC Trade Szeged: Horvát Réka, Jován Édua, Budai Boglárka (kapusok), Martonosi Flóra, Rácz Petra 7/2, Bondár Zsanett 1, Kárász Szimonett 4/4, Farkas Adrienn 4/1, Kádár Hedvig , Finsztál Janka, Prezenczki Nelli 1, Gyukics Kíra, Orbán Liza, Creczkó Eneh 1
Edző: Baunok Bernadett:- "Védekezésben játékosaim nagyon tisztelték a tabella élén álló FTC-t. Támadásban pár játékosunk bátran, lendülettel ment kapura, de sajnos voltak, akik nem tudtak felnőni a feladathoz. Sokkal keményebben kell védekeznünk és határozottabban támadnunk a jövőben."
Miklósné Kocsis Éva 2007-es lányai simán hozták a kötelező győzelmeket a saját korosztályú, U13-as bajnokságban. Izgalmakról nyilván szó sem esett és a játékosaink is, láthatóan egyre nehezebben pörögnek rá az ilyen, számunkra színvonaltalan mérkőzéásekre. 
Közel járt viszont ahhoz, hogy meglepetést okozzon Buchholcz-Huba Dóra csapata, akik egy évvel a korosztály alatt indulva, megszorongatták a KSZSE U13-as csapatát. Látszik a munka a lányokon, előbb vagy utóbb ezt az akadályt is megugorjuk.


Erima Gyermekbajnokság LU13

Orosházi NKC I. – PC Trade Szeged I. 7-28 (3-18)
PC Trade Szeged I. – Makói KC 44-1 (26-1)

Orosházi NKC II. - PC Trade Szeged II. 4-27 (1-13)
KSZSE - PC Trade Szeged II.  21-18 (11-10)


PC Trade Szeged I.: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Maczkai Boglárka, Szarvas Csenge, Vadkerti Luca, Szerafimovszki Vanda, Kádár Luca, Sohár Noémi, Kollár Kitti, Báló Gréta, Bajusz Boglárka.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- "Több játékosom is betegséggel és sérülésekkel bajlódik, így nem tudtak elutazni a csapattal. Nekik jobbulást és gyors felépülést kívánunk! Mindkettő mérkőzésen nagyon lendületesen játszottak a lányok. A nagyarányú győzelmek ellenére két dolog volt, amin változtatnunk kell. Az egyik, hogy védekezésben már csak többnyire a labdaszerzésre koncentráltunk és elmaradtak az ütközések, szerencsére kapusaink jól hárították a lövéseket. A másik pedig, hogy jobban meg kell becsülnünk a labdát."


PC Trade Szeged II: Farkas Nóra, Igaz Léna, Kassai Tímea, Krammer Franciska, Magony Janka, Majoros Szofi, Papp Boglárka, Perényi Vivien, Rácz Lilla, Sávai Lili, Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra4/3-as mérleggel, Mórahalmon trenírozodótt a hétvégén Miklós Dániel NEON és Laluska Balázs PINK csapata. Előbbieknél az izgalom és a  rutintalanság miatt több hiba is becsúszott, ám így is sokkal jobbak voltunk és simán hoztuk a Kistelek elleni, már-már kötelező győzelmet. 
Laluska Balázs lányait viszont egyáltalán nem lehetett kizökkenteni, igazi kis piranhak módjára kivégeztek mindent, ami elébük került.

Erima Gyermekbajnokság LU11 Mórahalom 

K.SZEGED SE-PC TRADE SZEGED NEON      (10 – 4)    19 – 9
KISTELEKI KK-PC TRADE SZEGED NEON       (1 – 3)      3 – 10

KSZSE - PC Trade Szeged PINK 5-14 (3-7)
PC Trade Szeged PINK - Tisza Volán SC 31-1 (20-0)


PC Trade Szeged NEON: MEISZTER EMMA(kapus), DEÁK VIKI, FEHÉR ELEONÓRA, KOCSIS KAROLA, OLTÁNYI MIRA, BOROS LÍVIA, RÁCZ HELLA, CSISZÁR ANNA, STRIFLER HELGA, KOVÁCS FLÓRA, TARJÁNI TAMARA
Edző: MIKLÓS DÁNIEL "Az első mérkőzést túl izgultuk, sok hibával játszottunk. A Kistelek ellen bátrabban vállalkoztak játékosaim, de sok volt a kimaradt helyzet."


PC Trade Szeged PINK: Ambrus Gerda, Bogdán Orsolya, Forgó Noémi, Gulyás Adél, Hermán Aisa, Kiss Katinka, Kollár Kata, Köteles-Baunok Ivett, Laluska Elza, Mateas Isabelle, Milencovici Iovana, Szögi Szonja, Volford Tekla, Bodó-Kispál Sára, Kakuk Liza, Kardos Kata, Weszelovszky Kíra
Edző: Laluska Balázs- "Remek védekezés, extra kapusteljesítménnyel, ebből nagy tempó, sok gyors gól. Modern kézilabdát játszottunk!"

Friss híreink

BÚÉK 2020! Soha ...

Január 14, 2020

Karácsonyhoz ...

December 15, 2019

Utánpótlás ...

December 11, 2019