• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

UP hírek: Ismét minden meccset megnyertünk!
Október 06, 2019

A jó játékkal ugyan adósak maradtunk de a győzelem sehol nem volt kérdéses.
Baunok Bernadett lányai a Deszk csapatát győzték le az ifjúsági III.osztályú bajnokságban. A mérkőzésen a lelkesedéssel nem volt gond, az újdonsült felállásban viszont akadozott még a gépezet. A hangsúly a megszerzett két ponton van, a többi jön majd idővel.


Ifjúsági III.osztály J-csoport
PC Trade Szeged II:- Deszk 22-19 (14-10)

PC TradeSzeged: Budai Boglárka, Jovanov Liliána (kapusok), Gál Eszter, Dudás Dominika 3, Prezenczki Nelli 2/1, Bondár Zsanett 3, Finsztál Janka , Tóth Adrienn 3, Kárász Szimonett 3, Rácz Petra 4/1, Farkas Adrienn , Orbán Liza 4, Vreckó Enéh , Martonosi Flóra , Klement Jana.
Edző: Baunok Bernadett- " A mérkőzés nagy részében elégedett voltam védekezésünkkel és kapus teljesítménnyel. Vannak még figyelmetlenségeink, de mindenki igyekezett a rá bízott feladatot végrehajtani. Támadásaink kicsit akadoztak, több technikai hibákat vétettünk és a helyzet kihasználásokon is van mit javítanunk. Még több határozottságra, bátorságra van szükségük játékosainknak, láttam szép megoldásokat, ezekből kell még több a mérkőzéseken. Örülünk a megszerzett két pontnak!"
Miklósné Kocsis Éva lányai, serdülő III.osztályban is versenyezve, kiütéses győzelmet arattak a Bácsalmás felett a hétközi I.fordulón. A végeredményt tekintve, szakmailag, a mérkőzés értékelhetetlen volt, annak viszont örülünk, hogy a lányok felszabadultan hozták a kötelezőt és végre örömkézilabdát játszhattak.

U14 I.osztályban döcögősen indult a Hódmezővásárhyely elleni összecsapás, sok helyzetet kihagytunk és az első félidőben futottunk az eredmény után. Szerencsére egy jókor jött időkérés helyretette a fejekben eluralkodott káoszt és egy kis koncentrálással végül simán hoztuk a mérkőzést. A Kecskemét ellen sokkal jobb volt a játék összképe, látszott még a bizonytalanság de remekül alkalazták lányaink az újonnan tanultakat.

Annak ellenére, hogy a támadójátékunk nem volt tökéletes, az U14 területi bajnokságban elindított csapatunk szintén átrobogott ellenfelein. A védekezésben itt is új elveket alkalmaztunk, melyet remekül végrehajtottak a lányok. Minden tisztelet és dícséret az övék.


Serdülő III. bajnokság I csoport

Bácsalmási PVSE – PC Trade Szeged II. 2-41 (0-22)

PC Trade Szeged II.: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Bajusz Anna 2, Dani Zita 2, Dobó Kitti 4, Fejes Boglárka 1, Hámori Zsuzsanna 2, Kapás Réka 3, Kiss Boglárka, Konkoly Zsuzsanna 6, Kószó Milla 5, Molnár Adélia 4, Seres Liza 3, Szöllősi Fanni 5, Tanács Petra, Tóth Sára 4.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Öröm játék, könnyed győzelem. "

 

Gyermekbajnokság LU14 1. osztály, Hódmezővásárhely

PC Trade Szeged – Hódmezővásárhelyi LKC 24-18 (9-9)

PC Trade Szeged: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Bajusz Anna 3, Dani Zita, Dobó Kitti 2, Fejes Boglárka 1, Hámori Zsuzsanna, Kapás Réka 1, Konkoly Zsuzsanna 4, Kószó Milla 4, Seres Liza 1, Szöllősi Fanni 1, Tóth Sára 2, Vadkerti Luca 5.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, nem tudtuk értékesíteni a kialakított helyzeteinket. Az időkérés után kicsit koncentráltabbá váltunk és megkezdtük a felzárkózást. A második félidő elején sikerült 6 góllal elmenni és azt a mérkőzés végéig megtartani, de igazából a jó játékkal adósok maradtunk."

 PC Trade Szeged – Kecskeméti Junior SN KFT 21-11 (11-3)

PC Trade Szeged: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Bajusz Anna 2, Dani Zita, Dobó Kitti 2, Fejes Boglárka, Hámori Zsuzsanna 1, Konkoly Zsuzsanna 2, Kószó Milla 2, Réti Bíborka 3, Molnár Adélia 3, Seres Liza 1, Tóth Sára, Vadkerti Luca 5.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Ezen a mérkőzésen sem játszottunk úgy, ahogy én azt vártam a csapatomtól. Új védekezést tanultunk, amit alkalmaztunk is, de mivel még nem annyira stabil, lehet, hogy ez okozhatta a zavarodottságot több játékosomnál. Dolgozunk tovább rajta!"


Gyermekbajnokság LU14 területi C csoport, Mórahalom

Mezőhegyesi SE – PC Trade Szeged 4-31 (2-16)

PC Trade Szeged: Tóth Fédra, Krammer Franciska (kapusok), Bajusz Boglárka 3, Báló Gréta 4, Barna Izabel 4, Gyuris Eszter, Kádár Luca 5, Kollár Kitti 1, Maczkai Boglárka 3, Sohár Noémi 9, Szarvas Csenge 1, Szerafimovszki Vanda, Tanács Petra 1.
Edző: Miklósné Kocsis Éva-" Ez a mérkőzés arra volt jó, hogy a tanult új védekezési formánkat gyakorolni tudtuk."

 PC Trade Szeged – Kisteleki KK 18-9 (8-2)

PC Trade Szeged: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Bajusz Boglárka 3, Báló Gréta 1, Barna Izabel 1, Gyuris Eszter 1, Kádár Luca 2, Kollár Kitti 2, Maczkai Boglárka 3, Sohár Noémi 3, Szarvas Csenge, Szerafimovszki Vanda 1, Tanács Petra 1.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- "Támadásban nem kezdtük jól a mérkőzést 7 és fél percig nem tudtunk gólt lőni. Meg voltak a helyzeteink, de nem sikerült értékesíteni őket. A védekezésünk végig jól működött és kapusaink is jól védtek. Nagyon fegyelmezettek voltak végig a lányok, a megbeszélt dolgokat szépen megoldották."

Gyermekbajnokság LU12 Kecskemét

Kecskeméti Junior SN KFT2 - PC Trade Szeged 18-22 (12-13)
PC Trade Szeged - Kiskunmajsa KC 32-2 (17-1)

Értékelés később...

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020