• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

NB II.

teszt

Szeged

UP hírek: Halloween-heti jelentés
November 04, 2018


Halloweent követő első NBII-es mérkőzésünk sajnos kísértetiesre sikeredett: a bácsalmási csapaton felül technikai hibák tömkellegével is meg  kellett küzdenie Zsadányi Sándor csapatának és e kettőt egyben, már nem bírta el fiatal csapatunk.

Női NBII. felnőtt Kelet
Bácsalmási PVSE - PC Trade Szeged U22  23-21 (11-10)


PC Trade Szeged: Gyovai Sára , Kovács Szolanzs 6/1, Baranyi Lili 1, Farkasinszki Dominika , Lantos Szabina 1, Tóth Sarolta 2, Szöllősi Zsófia 1, Molnár Kata, Csécsei Nóra 2, Zsemberi Zóra 1, Bali Réka, Kis Viktória 3/3, Pördi Rózsa, Csanádi Noémi , Csáki Fanni 4
Edző: Zsadányi Sándor- " 5 meccsre való technikai hibát követtünk el. Sajnos nem volt olyan, aki ne hibázott volna sokat. Ez okozta a vesztünket."Őszi edzőtáborból utazott el ifi csapatunk Hajdúnánásra, a hazai bajnokságban  megrendezett 8.fordulóra. Sajnos a fizikai terhelés és a hosszú utazás sokat kivett a lányokból viszont az elvégzett munka és nem mellékesen a csapatépítés, a jövőben csak előnyünkre válhat.

Ifjúsági I.osztály Kelet
HAJDÚNÁNÁS SK - PC TRADE SZEGED KKSE (14-15) 33-27

PC Trade Szeged: Gyovai Sára , Kovács Szolanzs 10/2, Baranyi Lili 1, Farkasinszki Dominika , Lantos Szabina 1, Tóth Sarolta 3, Szöllősi Zsófia 2,  Lukács Boglárka, Molnár Kata 1/1, Csécsei Nóra 4, Zsemberi Zóra 4, Bali Réka, Kis Viktória 1, Pördi Rózsa, Körmendi Kata, Csáki Fanni
Edző: Zsadányi Sándor- "Borzasztó álmos és fásult volt a csapat. A hajdúnánási túrák során szinte már hozzászoktunk ehhez. Egy ilyen hosszú utazás után csak, akkor lehet mérkőzést nyerni, ha 1000%-on pörgünk. Ez ma nem így történt. Amiért viszont gratulálok a csapatnak, hogy az elmúlt pár napban az edzőtáborban nagyon szépen dolgoztak. A munkában hiszünk, úgyhogy felemeljük a fejünket és csak előre tekintünk."
Az őszi szünet végén, egy edzőtábort követően  játszott serdülő csapatunk ifjúsági III.osztályú mérkőzést Kelebián. Az előjelek ugyan baljósak voltak, a mérkőzésen azonban aggódnunk nem kellett a végeredmény miatt.

Ifjúsági III.osztály Dél-Kelet
Bácsalmás- PC Trade Szeged 18-30 (13-14)

PC Trade Szeged: Jován Édua, Fehér Ivonn (kapusok), Tóth Adrienn 2, Gordos Ágnes 4, Kárász Szimonett 8/1, Bondár Zsanett 6, Finsztál Janka 2, Kádár Hedvig 4, Koós Kata, Gion Dorottya, Vörös Vivien 4
Edző: Baunok Bernadett- "Nem voltak jó előjelei a mérkőzésnek, sérülés, betegség, családi elfoglaltság miatt kevesebb Játékosunkra számíthattunk. Mindentől függetlenül,jó volt látni, hogy egész mérkőzésen nagyon igyekeztek Játékosaink, mindent beleadtak és az eredményen ez látszik is. A mai nap Minden Játékosunk teljesítményével, hozzáállásával nagyon elégedett voltam."


Egy győzelem egy vereség a mérlege, a meghatározó játékosait még mindig nélkülözni kényszerülő, U14 -es korosztályban indított fiatal csapatunkak. Az első mérkőzésen lányaink majdnem meglepetést okoztak Budapesten a KSZSE-nek végül azonban egy góllal alulmaradtunk. A második mérkőzésen simán hoztuk a kötelezőt. 

Gyermekbajnokság U14 1. osztály kelet, Budapest

Kézilabda Szeged SE – PC Trade Szeged 19-18 (5-14)
Oxxo Energy Orosházi NKC – PC Trade Szeged 11-19 (4-11)

PC Trade Szeged: Hargitai Norma, Horvát Réka (kapusok), Bacsa Szilvia, Dani Zita, Dobó Kitti, Fejes Boglárka, Hajnal Nika, Hámori Zsuzsanna, Bajusz Anna, Martonosi Flóra, Szabó Jázmin, Tanács Petra, Tóth Sára, Kapás Laura.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Sajnos Konkoly Zsuzsit és Kószó Millát még mindig nélkülöznünk kellett, és Horvát Réka is betegségből felépülve, még edzés nélkül vállalta a mérkőzéseket. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, maximálisan teljesítették a lányok a megbeszélt dolgokat. Tudtuk, hogy a második félidőben nagyon nehéz dolgunk lesz, ahol már egy összerakott erős sor ellen kell végig játszanunk. Fel is őrölt bennünket, hogy a masszív védelmen átmenjünk, ha meg sikerült, kimaradtak a helyzetek. A végére elfáradtunk, rossz döntéseket hoztunk. Ennek ellenére nem vagyok csalódott, nagyot küzdöttek a lányok! 

 A következúő mérkőzésre keveset tudtunk pihenni, így az első 10 perc nem is sikerült túl jól. Második sorunk a mérkőzésen megnyugtató előnyre tett szert, amit végig sikerült megtartani. Szabó Jázmin teljesítménye kiemelkedő volt, nagyon szépen és eredményesen cselezte be magát. Minden játékost dicséret illet a győzelemért!Ez a hét sem hozott izgalmat vagy különösebb meglepetést csapatainknak az U12-es bajnokság szegedi fordulójában. Miklósné Kocsis Éva lányai, a megszokott nagy fölénnyel, könnyen hozták a mérkőzéseket, míg Miklós Dániel csapatának meg kellett küzdenie a sérülés és betegséghullámmal is. 

Gyermekbajnokság U12 Badó régió, Szeged

Oxxo Energy Orosházi NKC – PC Trade Szeged KKSE I. 4-30 (2-12)
PC Trade Szeged KKSE I. 35-10 (17-3)

PC Trade Szeged KKSE I.: Majoros Gréta (kapus), Rácz Lilla, Réti Bíborka, Vadkerti Luca, Sohár Noémi, Seres Liza, Kádár Luca, Szerafimovszki Vanda, Barna Izabel.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Az első mérkőzés első félidejében nem tetszett a csapat hozzáállása, megbeszéltük félidőben, utána már nem volt gond. A második mérkőzésen lendületesen és jól játszottunk. Jó védekezés mögött, kiemelkedő kapusteljesítménnyel. Nagyon örültem Szerafimovszki Vanda játékának, aki végre mérkőzésen is megmutatta, hogy nagyon sokat fejlődött!"


FKSE ALGYŐ – PC TRADE SZEGED KKSE II   (10 – 5)   18 – 12
PC TRADE SZEGED KKSE II – OXXO ENERGY OROSHÁZI NKC  (8 – 3)  20 – 10 

 Trade Szeged KKSE II.: Krammer Franciska (kapus), Majoros Szofi, Temesvári Gréta, Szarvas Csenge, Báló Gréta, Maczkai Boglárka, Kökény Titanilla, Bajusz Boglárka, Kassai Tímea, Sávai Lili
Edző: MIKLÓS DÁNIEL- "Elégedett vagyok a csapatom mutatott játékával. Sajnos ezen a héten több játékosom beteg volt, ennek ellenére jól küzdöttünk. Örülök, hogy két új játékost is keretbe tudtam rakni, akik bátran játszottak."