• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

UP hírek: Hullámzás
Január 25, 2019

Egy végletekig kiélezett, parázs hangulatú mérkőzésen, hazai pályán kapott ki Zsadányi Sándor ifjúsági csapata. Lányaink, megmagyarázhatatlan módon, két teljesen ellentétes félidőt produkáltak: az elsőben ötletes, magabiztos játékkal és jó védekezéssel állva hagytuk, majd a második félidőben teljesen szétestünk és magunkra engedtük a tabellán nyolc hellyel előttünk álló ellenfelünket. Az így lendületbe kerülő DKA végül - bár vitatott módon - bezsebelte a győzelemmel járó mindkét pontot.

Ifjúsági I. osztály KKeleti csoport
PC Trade Szeged - Dunakanyar KA 28-29 (13-8)

PC trade Szeged: Gyovai Sára, Körmendi Kata, Csanádi Noémi Napsugár- Kovács Szolanzs 11/4, Baranyi Lili 1, Farkasinszki Dominika 1, Tóth Sarolta 1, Szőlősi Zsófia 1, Csécsei Nóra 2, Pördi Rózsa, Csáki Fanni 4, Zsemberi Zóra 3, Lantos Szabina 2, Lukács boglárka 1, Kis Viktória
Edző: Zsadányi Sándor- "Nagyon jó első félidőt produkáltunk, második félidőben viszont a védekezésünk teljesen szétesett de így is minimum 1 pontot megérdemeltünk volna.
Az utolsó 5 perc kaotikus volt: négy kétes szituációból négyet a vendég csapat javára ítéltek a játékvezetők, a videót visszanézve pedig nem is biztos, hogy kétes szituációk voltak ezek... Az utolsó gólját a vendég csapat egy 5 lépéses betörés utáni szabálytalan kipattanó labda összeszedéséből szerezte, amely a vereségünket jelentette.
Jó volna, ha egyszer az évben legalább egy mérkőzésen éreznénk azt, hogy hazai pályán játszunk..."Nagyon megilletődötten kezdte a mérkőzését serdülő csapatunk, így ellenfelünk könnyen előnybe került. Baunok Bernadett lányai a második félidő elején feljöttek ugyan egy gólra de a sok technikai hiba miatt a jó véghajrá és a pontszerzés, a mi szempontunkból, elmaradt.

Serdülő I.osztály Keleti csoport
PC Trade Szeged - Dunakanyar Kézilabda Akadémia 25-35 (11-16)

PC Trade Szeged:  Fehér Ivonn, Budai Boglárka (kapusok), Vörös Vivien 8/4, Gordos Ágnes , Kárász Szimonett 4, Bondár Zsanett , Rácz Petra 1/1, Tóth Adrienn , Prezenczki Nelli 3,Finsztál Janka, Gál Eszter 1 , Zsemberi Zóra 2, Farkas Adrienn 3, Kádár Hedvig 1, Szabó Jázmin 1, Kis Viktória 1
Edző: Baunok Bernadett- "A mérkőzés nagy részében gyenge volt a védekezésünk és sok volt a technikai hibánk  a nagy önbizalommal, lendületesen játszó ellenfelünkkel szemben. A második félidő elején sikerült közel kerülnünk ellenfelünkhöz, 1 gól volt már csak a hátrányunk, de az utolsó 15 percben sajnos ismét sok hibát vétettünk támadásban és védekezésben egyaránt."

Friss híreink

Elkezdtük a ...

Július 22, 2019