• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

UP hírek: Jól muzsikáltunk!
December 08, 2019


Ifjúsági és serdülő fronton is mindent nyertünk.Remek kapusteljesítménnyel alapoztuk és tartottuk meg előnyünket a Kisvárda elleni ifjúsági I. mérkőzés első etapjában. Lányaink nagy kedvvel és lendülettel vezették a támadásokat és bár egy ideig tartotta a lépést a Kisvárda, inkább a mi hibáinkból éltek, amik egyre csak fogyatkoztak, ahogy előre tartott a mérkőzés. A végére igazi örömjátékot produkáltunk, ahol mindenki szóhoz - és gólhoz is -tudott jutni. 
Ezzel a jó hangulatú győzelemmel le is zártuk az őszi szezont, gratulálunk mindenkinek, jövőre találkozunk!


Női Ifjúsági I.osztály- Kelet
PC Trade SzegedKKSE- Kisvárda 42-25 (17-11)

PC Trade Szeged: Gyovai Sára, Fehér Ivonn, Körmendi Kata (kapusok), Szabó Leila 7/1,  Zsemberi Zóra 5, Lantos Szabina 6, Szöllősi Zsófia 5, Frányó Laura 6, Tóth Sarolta 3, Balog Dóra 6, Gordos Ágnes 1, Vörös Vivien3
Edző: Baunok Bernadett- " Nagyszerű védekezés és kiváló kapusteljesítmények után gyors, lendületes támadásokat vezettek Játékosaink. Ma is nagyon nagy iramot diktált Csapatunk. Úgy gondolom, hogy ilyen hozzáállással, ezzel az alázattal, amit már több hete látunk a Lányoktól a mérkőzéseken, fiatal Játékosaink nagyon nagy jövő előtt állnak. Gratulálunk a bajnokságban nyújtott eddigi teljesítményükhöz!"


Könnyű mérkőzéssel zárta az őszi fordulót Baunok Bernadett Ifjúsági III.csapata, a sereghajtó Bácsalmás ellen. A tabella stabil másodikjaként nem volt kérdéses a mérkőzés végkimenetele, így mindenki játéklehetőséget kapott és éltek is vele. Jó hangulatú és lendületű mérkőzéssel búcsúztattuk a 2019-es évet, reméljük, hogy ezt a formát sikerül átmenteni az új esztendőbe is!

Női Ifjúsági III.osztály- J csoport
Bácsalmási PVSE- PC Trade Szeged II. 21- 49 (9- 20) 

PC Trade Szeged: Jován Édua, Budai Boglárka, Jovanov Liliána (kapusok), Vreczkó Enéh 1, Rácz Petra 4, Kárász Szimonett 10/1, Bondár Zsanett 4, Farkas Adrienn 7, Finsztál Janka 2, Kádár Hedvig, Tóth Adrienn 4, Prezenczki Nelli 6, Gyukics Kíra 8, Klement Jana 3.
Edző:  Baunok Bernadett- " Sokat futottak és sok gólt lőttek Lányaink a mérkőzésen. Ősszel nagyon jól szerepeltünk az Ifi III. bajnokságban. Minden játékosunknak nagyon gratulálok, ügyesek voltak és csak így tovább!!!"Csipkerózsika álmot aludtunk a Kisvárda elleni serdülő I. osztályú mérkőzés első 10 percében, melynek az lett a következménye, hogy csak rohantunk az eredmény után. Aztán egyszer csak megtört az átok, elkezdtünk JÁTSZANI, jól védekeztük és a támadásaink is ültek. Az addig magabiztosan játszó Kisvárdát padlóra küldtük. 
Gratulálunk mindenkinek!


Lány Serdülő I.osztály, Kelet
PC Trade Szeged-Kisvárda 25-19 (9-9)

PC Trade Szeged:  Budai Boglárka, Jován Édua, Horvát Réka (kapusok), Gál Eszter, Rácz Petra, Bondár Zsanett , Kárász Szimonett 4, Farkas Adrienn 2/1, Tóth Adrienn 8, Prezenczki Nelli 7/1,  Finsztál Janka, Orbán Liza 1, Gyukics Kíra 3, Martonosi Flóra, Vreczkó Eneh, Kádár Hedvig,
Edző: Baunok Bernadett- " A mérkőzés elején kicsit megilletődött volt a játékunk de aztán hamar sikerült lendületbe jönni Csapatunknak. Védekezésünk ismét jól működött és nagyon szépen, eredményesen támadtunk. Büszke vagyok a Lányokra, nagyon elégedett vagyok a látottakkal!"

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020