• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

UP hírek: Sikert sikerre halmoztunk
December 03, 2018


Ha kicsit csípett is, nem okozott gondot a makói hagyma.
Vasárnap csapataink közül az NBII és az ifi III. is Makó csapatai ellen győzedelmeskedtek. Baunok Bernadett csikó csapata megingott kicsit az első félidőben viszont a szünet után hengerelni tudtak. 
Zsadányi Sándor lányainak ez kötelező győzelem volt.

NBII Női felnőtt Dél- Kelet 
Szeged KKSE - Makó 29-23 (13-11)

PC Trade Szeged:   Gyovai Sára,  Körmendi Kata, Cseh Roberta-  Lukács Boglárka, Bali Réka 1/1, Csécsei Nóra 3, Tóth Sarolta 4, Szöllősi Zsófia 1/1, Molnár Kata 3, Farkasinszki Dominika 4, Kovács Szolanzs 4/1, Zsemberi Zóra 1, Baranyi Lili 3, Csáki Fanni 2, Pördi Rózsa , Vér Viktória 2
Edző: Zsadányi Sándor- "Hoztuk a kötelezőt. Gratulálok a lányoknak."


Ifjúsági III. osztály  Dél-Kelet
PC Trade SzegedKKSE- Makó  26-22 (11-13)


PC Trade Szeged: Budai Boglárka, Jován Édua, Fehér Ivonn (kapusok), Gál Eszter 4, Vörös Vivien 5/4, Gordos Ágnes 5, Bondár Zsanett , Tóth Adrienn 1, Finsztál Janka, Kárász Szimonett 5, Rácz Petra 6
Edző:  Baunok Bernadett- "Jól kezdtük a mérkőzést az első félidő utolsó 5 percében kicsit figyelmetlenek voltunk így a jó erőkből álló ellenfelünk előnnyel mehetett pihenőre. Szünet után jól védekeztünk és gyors támadásokkal próbáltunk gólokat elérni. A Lányok egész mérkőzésen igyekeztek betartani a megbeszélteket, védekezésben és támadásban is, kapuskáink is jól védtek. Büszke vagyok Rájuk!!!"

A gyermekbajnokság most sem hozott meglepetést számunkra, minden fronton az az eredmény született, amit vártunk. LU14 I. osztályban elindított fiatal kis csapatunk két igen erős ellenféllel találkozott ezen a hétvégén, akik nemcsak fizikális de tudásbeli különbségüket is megvillantották. LU12- ben szereplő csapataink a szokásos módon hozták a mérkőzéseket: I-es csapatunknak most sem akadt igazi kihívója, míg II-es csapatunk a Békéscsaba ellen botladozott ugyan de a Hódmezővásárhyely ellen már simán, a megszokott módon nyert.


Gyermekbajnokság LU14 I. osztály Kelet, Szeged

PC Trade Szeged KKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 16-22 (7-10)
PC Trade Szeged KKSE – FTC KN KFT 16-24 (8-11)

PC Trade Szeged KKSE: Horvát Réka, Hargitai Norma (kapusok), Fejes Boglárka, Tanács Petra, Konkoly Zsuzsanna, Szabó Jázmin, Dani Zita, Kapás Réka, Hámori Zsuzsanna, Dobó Kitti, Bacsa Szilvia, Bajusz Anna, Tóth Sára, Kószó Milla.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Az első mérkőzésen  nem éreztem a lányokban a tüzet, nagyon sok hibával játszottunk. Védekezésünk nem volt kemény, mindig megpihent benne valaki, így átjárható volt. Saját korosztályban nem találkozunk hatos fallal, itt egyre többet, így készülünk is rá átlövésekkel, amit még félve vállalnak el a játékosaim, de ma több átlövés gól is született, ami örömteli.
A Fradi ellen vállalható volt ugyan a vereség, hiszen  a tabella élén állnak de a mutatott játékkal nem vagyok elégedett. Nagyon bátortalanul kezdtünk, nem vállaltuk fel az ütközéseket. Sok ziccer maradt ki, ami elfogadhatatlan. Hargitai Norma teljesítménye a kapuban az, ami kiemelkedő volt, valamint Kapás Réka jobbszélső játéka."


Gyerekbajnokság U12 Badó régió, Békéscsaba

Békéscsaba ENKSE – PC Trade Szeged KKSE II. 25-15 (11-8)
PC Trade Szeged KKSE II. – Hódmezővásárhelyi LKC 20-16 (12-8)

PC Trade Szeged KKSE II.: Krammer Franciska (kapus), Maczkai Boglárka, Majoros Szofi, Szarvas Csenge, Báló Gréta, Magony Janka, Sávai Lili, Kökény Titanilla, Bajusz Boglárka, Igaz Léna, Kassai Tímea.

Edző: Miklós Dániel- "A héten több játékosom is betegséggel bajlódott, ez látszódott is a mutatott játékon. Az első mérkőzésen messze tudásunk alatt játszottunk. Rossz védekezés, sok technikai hiba, kimaradt helyzetek. 3 játékost most építünk be a keretbe, így az összeszokottság hiánya is nagyon érződött.  A második mérkőzésen már lendületesebben és pontosabban játszottunk. Új felállásban gyakoroltuk a 3-2-1-es védekezést, ami nem igazán működött jól, ezen tovább kell dolgoznunk." 

 Tisza Volán SC – PC Trade Szeged  I. 10-37 (5-17)
PC Trade Szeged I. – FKSE Algyő 28-14 (13-4)

Edző: Miklós Dániel- "Mindkét mérkőzést magabiztosan hozták a lányok. Lendületesen, jól kézilabdáztak. Csapatként jól működtek, mellette láthattunk sok szép egyéni megoldást is tőlük. A technikai hibák számát kell csökkenteni még és nagyobb összpontosítás szükséges a helyzetek értékesítésénél."
Igazi versenylovak módjára rajtoltak el csapataink az U9-es bajnokság első fordulójában, ahol csak a lelkesedés, a játék élvezete az ami igen, az eredmény azonban egyáltalán nem számít. Kislányaink jó hangulatú, élvezetes mérkőzéseket játszottak így mind az edző, mind a gyerekek elégedetten jöttek le a péályáról.

Kisiskolás bajnokság LU9 Kecskemét

Kiskőrösi NKSZSE - PC Trade Szeged I.
Judória SZacsa - PC Trade Szeged II.
Kecskeméti Junior SNKFT - PC Trade Szeged I.
PC Trade Szeged II - Hódmezővásárhelyi LKC II.


PC Trade Szeged I. : Bodó- Kispál Sára, Hausel Réka, Hödör Anna, Nagy Jázmin, Rácz Hella, Somogyi Anna, Szabó Luca, Szemerédi Vanda
PC Trade Szeged II. : Augusz Nóra, Kalcsevics Kamilla, Mayer Szonja, Szatmári Liliána, Tanács Flóra
Edző: Erdész Ákos- "Mindkét csapatunk nagyon jól szerepelt, mindenkiben tombolt a feszültség, hogy végre játszhassanak más csapatok ellen is. Öröm volt látni a boldog arcokat, amikor széles mosollyal futottak vissza egy-egy lőtt gól után. Játsszanak és élvezzék, ez a szempontunk, a hétvégén pedig ezt tették!"

Friss híreink

Elkezdtük a ...

Július 22, 2019