• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Utánpótlás eredmények: Ismét SZENZÁCIÓ-s hetet zártunk
Április 08, 2019

Utánpótlás vonalon ( is!)  sorra nyerjük a mérkőzéseket!


Zsadányi Sándor ifjúsági I.osztályban szereplő csapata, egy kiélezett mérkőzésen, idegenben szerezte meg az igen értékes győzelmet, a Kecskemét fiataljai ellen. 
Baunok Bernadett lányai hétről hétre söprik be a győzelmeket, serdülő I. és ifjúsági III. osztályban is. 
Miklósné Kocsis Éva U12-es csapata,a  jól megszokott módon, ezen a hétvégén sem talált legyőzőre, habár a Békéscsaba ellen végre viszonylag szoros mérkőzést játszottunk. 
Jól szerepeltünk az NBII-es bajnokin is, ahol nem nyertünk ugyan de nagyon megizzasztottuk a listavezetőt. A kínkeservesen kicsikart győzelem nem lett a miénk de az erkölcsi elismerést mindenképp bezsebeltük. 
U14-es korosztályban elindított fiatal csapatunk egy hosszú utazást követően nehezen vette fel a meccshangulatot és ez a lendületünkön is megmutatkozott. Szerencsére a második mérkőzésre felpörögtek a lányok. Hasonlóképp teljesített Miklós Dániel U12-es csapata; a megszokottnál kicsit enerváltabban mozogtak a lányok, így ebben a két korosztályban 50%-os mérleggel zártuk a hétvégét.

Gratulálunk mindenkinek!


NBII női felnőtt, Dél-Kelet

PC Trade Szeged  U22 - Gyulasport NKFT 31-33 (16-13)

PC Trade Szeged: Gyovai Sára, Körmendi Kata, Csanádi Noémi NApsugár- Bali Réka 2, Csécsei Nóra 4 ,  Farkasinszki Dominika 1,  Kertész Kitti 5, Molnár Kata 1, Pördi Rózsa 2, Szöllősi Zsófia 4, Tóth  Sarolta 1, Zsemberi Zóra, Kovács Szolanzs 9/8, Baranyi Lili 2
Edző: Zsadányi Sándor- " Sikerült a listavezetőt egy nagy csatára kényszeríteni. Egy kis szerencsével pontot, pontokat is elcsíphettünk volna. Ismét szép hetet zárt a csapat. Külön öröm, hogy Szöllősi Zsófi, Zsemberi Zóra és Gyovai Sára szombaton az NBI/B felnőtt mérkőzésen is játszott és a vezetőedző, Vojkovics Gyula szerint, Ők is sokat hozzátettek a Szentendre elleni sikerhez. Gratulálok a csapatnak. "


I.osztály, Kelet
Kecskeméti NKSE - Szeged KSSE 27-28 (18-16)

PC Trade Szeged: Gyovai Sára, Körmendi Kata, Csanádi Noémi Napsugár- Bali Réka, Csécsei Nóra 1 , Csáki Fanni,  Farkasinszki Dominika, Lantos Szabina 2, Lukács Boglárka 1, Molnár Kata, Pördi Rózsa 1, Szöllősi Zsófia 1, Tóth  Sarolta 2, Zsemberi Zóra, Kovács Szolanzs 8/5, Baranyi Lili 12
Edző: Zsadányi Sándor- " Rossz játékkal a szezon egyik legfontosabb mérkőzését húztuk be. Ez mutatja igazán a csapat erejét. Az egész csapatnak gratulálok és kiemelném Baranyi Lilit, aki szenzációsan játszott."Ifjúsági III. osztály Dél-Kelet
PC Trade Szeged - Gyula 32- 28 (16-12)

PC Trade Szeged: Budai Boglárka, Jován Édua (kapusok), Vörös Vivien 3/1, Gordos Ágnes 4, Kárász Szimonett 10/3, Bondár Zsanett 2, Finsztál Janka 5/2, Kádár Hedvig, Rácz Petra 2, Tóth Adrienn 3,  Farkas Adrienn 2, Prezenszki Nelli 1
Edző: Baunok Bernadett- " Első perctől kezdve vezettünk a jó erőkből álló Gyula ellen. Többféle védekezéssel próbálkozott ellenfelünk, de örülök, hogy mindenre volt megoldásunk és szépen meg is oldották Lánykáink. Természetesen van még mit javítanunk védekezésben és támadásban is, de ettől függetlenül elégedett vagyok az eredménnyel és Játékosaink teljesítményével is."Serdülő I. osztály, Kelet
Kecskemét- PC Trade Szeged  21-26 (10- 14) 

PC Trade Szeged: Fehér Ivonn, Jován Édua, Budai Boglárka (kapusok), Vörös Vivien 8/5, Gordos Ágnes , Kárász Szimonett 1 , Bondár Zsanett 4, Rácz Petra 3,Tóth Adrienn , Prezenczki Nelli 2 , Kádár Hedvig, Farkas Adrienn 3, Kis Viktória 2, Finsztál Janka 2, Zsemberi Zóra 1.
Edző: Baunok Bernadett - " Az első félidő 20. percében 10-10 volt az eredmény, öt perc alatt négy gólt lőttünk és nem kaptunk egyet sem. Ez döntő volt és a második félidőben egy percig sem volt veszélyben a győzelmünk. Nem játszottunk jól támadásban, de amikor kellett mindenki egy kicsi pozitívat tett hozzá. Védekezésünk egészen jól működött. Nagyon örülök, és bravúrnak tartom, hogy ismét sikerült pontot szereznünk idegenben."Gyermekbajnokság U14 1. osztály Alsóház, Szombathely

Oxxo Energy Orosházi NKC – PC TRADE Szeged  17-10 (10-3)

PC TRADE Szeged KKSE: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Bajusz Anna, Dani Zita, Dobó Kitti 1, Fejes Boglárka 1, Hajnal Nika 3, Szabó Jázmin 1, Kapás Réka 2, Konkoly Zsuzsanna 1, Kószó Milla 1, Szöllősi Fanni, Hámori Zsuzsanna, Tóth Sára. 

PC TRADE Szeged  – Szombathelyi KKA 22-18 (9-10)

PC TRADE Szeged KKSE: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Bajusz Anna, Dani Zita, Dobó Kitti 1, Fejes Boglárka 4, Hajnal Nika, Szabó Jázmin, Kapás Réka 2, Konkoly Zsuzsanna 7, Kószó Milla 3, Martonosi Flóra 4, Hámori Zsuzsanna 1, Tóth Sára.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Korán keltünk, sokat utaztunk, de ez sem mentség arra, ahogy az első félidőben pályára léptünk. Lélektelenül játszottunk, fejben nem voltunk ott a mérkőzésen, és ebből adódóan rengeteg technikai hibánk és kihagyott helyzetünk volt. Az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy ellenfelünk a versenykiírással ellentétben hatos falat védekezett, hiába reklamáltam nem figyelmeztették őket. Félidőben próbáltam egy kicsit összekapni csapatomat, részben sikerült, a második félidőt legalább már döntetlenre hoztuk, de nem ez volt a célunk.

Az öltözői és nézőtéri beszélgetés úgy érzem használt a csapatnak, mert a második mérkőzésen más felfogásban léptünk pályára, pontosabban játszottunk, jobban koncentráltunk. Ezt a győzelmet nagyon akartuk. Több játékosom kiemelkedőt hozott, de vannak akik teljesítménye még itt a magasabb osztályban nem jön ki. Tőlük is várom már nagyon az áttörést."Gyermekbajnokság U12 Badó régió, Békéscsaba

FKSE Algyő – PC TRADE Szeged I. 9-22 (2-9)
PC TRADE Szeged I. – Békéscsabai ENKSE 24-20 (15-11)

PC TRADE Szeged KKSE I.: Majoros Gréta, Tóth Fédra, Rácz Lilla, Réti Bíborka, Barna Izabel, Seres Liza, Kádár Luca, Sohár Noémi, Szerafimovszki Vanda.
Edző: Miklósné Kocsis Éva " Az Algyő ellen lendületesen kezdtünk és jól is játszottunk végig. A második félidő első felében a védekezéssel voltam egy kicsit elégedetlen, a végére összeállt megint. Támadásban mindenki bátran vállalkozott. Kapusaink jól teljesítettek. A második mérkőzés magas hőfokú volt mindkét csapat részéről. Támadásainkkal ezen a mérkőzésen sem volt különösebb baj, a helyzetkihasználással viszont igen. Ezenkívül szerencsénk sem volt, a kapufáról nálunk minden kifelé pattogott, még náluk sajnos befelé. Védekezésünk nem volt jó, így kapusaink is ki voltak szolgáltatva, ezen dolgoznunk kell még sokat."


Gyermekbajnokság U12 Badó régió, Lajosmizse

KECSKEMÉTI SPORTISKOLA I – PC TRADE SZEGED  II     (10 – 12)    15 – 20
PC TRADE SZEGED  II – KECSKEMÉTI NKSE I     (10 – 4)    23 – 11

 

PC Trade Szeged:  Krammer Franciska (kapus), Maczkai Boglárka, Szarvas Csenge, Majoros Szofi. Báló Gréta, Magony Janka, Gyuris Eszter Kassai Tímea, Bajusz Boglárka
Edző: MIKLÓS DÁNIEL- "Mindkét mérkőzésen fásult, lassú játékot mutattunk, rengeteg technikai hibával. Ennek ellenére voltak szép megoldásaink is."

 

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020