• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
 • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
 • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Várda kupával hangolódtunk a bajnokságra
Augusztus 26, 2019

Hétvégén elrajtol a 2019/20-as bajnokság


Első osztályú klubok csapataival, Kisvárdán, a Várda Kupán mérettette meg ifjúsági és serdülő korú lányait Baunok Bernadett. Mindkét csapatunk várakozáson felül teljesített, a mutatott játékkal, a hozzáállással maximálisan elégedettek lehetünk. Sajnos a sorsolás nem nekünk kedvezett: volt hogy pihenő nélkül, egymás után kellett játszanunk a nehéz mérkőzéseket és az sem a mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a szerb csapat hozzánk képest idősebb korosztályú lányokat versenyeztetett. Mindezek ellenére a torna jól szolgálta a felkészülésünket, melynek fokmérője, a hétvégén ( számunkra a Vác ellen) elrajtoló, 2019/20-as bajnokság lesz.


KISVÁRDA- NEMZETKÖZI IFJÚSÁGI TORNA

PC Trade Szeged- Békéscsaba 28-25
PC Trade Szeged- Kisvárda 25-28
PC Trade Szeged- Baia Mare 41-29
PC Trade Szeged- Vác 20-25
PC Trade Szeged- Balmazújváros 24-26

PC Trade Szeged: Gyovai Sára, Körmendi Kata- Kis Viktória, Frányó Laura, Szabó Leila, Szölősi Zsófia, Zsemberi Zóra, Lantos Szabina, Tóth Sarolta, Balog Dóra, Gordos Ágnes, Vörös Vivien,
Edző: Baunok Bernadett: Jó csapatok ellen játszottunk. A sorsolás nem volt előnyös számunkra, a második és a harmadik napon nagyon kevés pihenő volt a Lányainknak a mérkőzéseik között, úgy gondolom, az eredmények, helyezések is másabbak ha többet pihenünk. Mindennek ellenére dicséret illeti Játékosainkat, a fáradtság ellenére hajtottak és egész jól játszottak, gyakoroltunk többféle védekezést és támadási variációkat. Három nap alatt az öt mérkőzés kicsit sok volt, de a mérkőzések nagyon jól szolgálták a felkészülést az Ifi első osztályú bajnokságra.

Végeredmény: 

 1. Kisvárda           
 2. Vác                   
 3. Békéscsaba      
 4. Balmazújváros 
 5. Szeged          
 6. Baia Mare         


KISVÁRDA- NEMZETKÖZI SERDÜLŐ TORNA

PC Trade Szeged- KÖFÉM 25-23
PC Trade Szeged- Kisvárda 23-17
PC Trade Szeged- Szerbian Team 18-25
PC Trade Szeged- Békéscsaba 23-24

PC Trade Szeged: Budai Boglárka, Horváth Réka- Tóth Adrienn, Rácz Petra, Kárász Szimonett, Prezenczki Nelli, Bondár Zsanett, Farkas Adrienn, Finsztál Janka, Kádár Hedvig, Gál Eszter, Tanács Izabella, Orbán Liza, Vrecko Eneh, Martonosi Flóra,
Edző: Baunok Bernadett- Minden csapat erős volt és a Lányoknak mindig minden erejüket mozgósítani kellett a mérkőzésekre. Három mérkőzésen kifejezetten jól játszottunk, egy mérkőzésen gyengén. A Szerb csapat ellen fáradtak, fásultak voltak Lányaink. Itt megemlíteném, hogy a Szerb csapatban 2003-as túlkoros lányok is játszottak. Pár Játékosnak még fel kell nőni a nehéz feladatokhoz. Mindenkinek meg kell tanulni edzésen, mérkőzéseken, akarni, küzdeni, alázattal dolgozni! Úgy gondolom, ez alap!!! Több Játékosunk teljesítményével nagyon elégedett vagyok, de sokat kell még dolgoznunk látom, miben kell fejlődnünk, erősödnünk.

Végeredmény: 

 1. Békéscsaba       
 2. Belgrad            
 3. KÖFÉM            
 4. Szeged              
 5. Kisvárda            

Friss híreink

BÚÉK 2020! Soha ...

Január 14, 2020

Karácsonyhoz ...

December 15, 2019

Utánpótlás ...

December 11, 2019